Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Exatlon: Marci szerint ezt így nem lehet csinálni, Viktornak is elege van

Marci és Viktor egymással beszélték meg a részleteket az elmúlt napokról, miközben Dóri kétszer is rendesen betalálta a nemrég érkezett kihívót.

...svg content...Fotó: Instagram/Kővári Viktor
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Dorottya nem lett még népszerűbb azzal, ahogy Marcit kétszer is leteremtette. A második ilyen beszélgetés inkább volt kínos, miközben látható módon a kihívólány nem talált sok támogatóra, hiába nézett maga körül a társakra.

„Nagyon furcsa volt ez a megbeszélés, amikor Anna és Dóri elkezdte felsorolni egyesével, hogy kiben mik a hibák, mikre kell odafigyelnie. Nem is értettem, erre miért volt szükség, de úgy voltam vele, hogy hátha akkor lesz pozitív hozama a szerdai napon.” – kezdte Viktor a beszélgetést Marcival. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

„Annyi lett belőle, hogy tényleg látszik egy csomó csapattársunkon, rajtam is, rajtad is, Vivin, Grétin, hogy így kicsit stresszesen megyünk fel a pálya elejére.” – folytatta a kihívó, akinek már látható módon elege van ebből.

„Egyébként, amiből le lehet szűrni a legjobban, hogy mekkora nyomás van rajtatok, hogy amikor egy vesztes futam után lejön a pályáról valaki, akkor azzal fejezzük be a mondandónkat, hogy bocsánat és sajnáljuk.”

„Eddig ez nem volt. Egy vesztes futam után lejöttünk, megbeszéltük, hogy min ment el a futam, és mentünk tovább.” – tette hozzá Viktor, amire már Marci is reagált. „Átestünk a ló túloldalára, és úgy gondolom, ha egy ember felmegy a rajthoz, alapesetben akkor csak az van benned, hogy bizonyíts, és hogy nyerj.”

Újabb nagy változás Berkiék életében

„Ha egy ilyen súlymellényt adnak a nyakadba, mint a stressz, mert mi lesz, ha nem nyersz, úgy nem lehet szerintem ezt csinálni.”

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.