Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,56 Ft
Euró
394,23 Ft
Font
469,46 Ft
Bitcoin
63,156 $

Exatlon: Vivivel komoly gondok vannak, mi történik vele?

Vivi teljes mértékben elvesztette a fonalat, noha korábban még Dórinál is jobbak voltak a statisztikái, míg jelenleg messze nem erről van szó.

...svg content...Fotó: Instagram/Ferencova Vivien
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Vivi sokkal kevesebb pontot szerez, mint pár hete, és a kedve is óriásit zuhant. Mintha nem is ő lenne, az a mindig mosolygós és vidám lány, aki imád viccelődni, és csak arra koncentrál, hogy élvezze az Exatlont.

Immáron igen jó esélye van arra, hogy az ő neve mellé kerüljön a legrosszabb statisztika, és megvívja az első párbaját. Gréti lehet a potenciális ellenfele, mivel Bálint szinte biztosan nem választaná mellé Annát, vagy Dórit. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

„Tudjuk, hogy mi ketten vagyunk azok, akik párbajesélyesek.” – mondta Vivi Grétinek a faház mellett, elvonulván a többiektől. Gréti a TV2 kamerái előtt beszélt arról, hogy igen mélyen látja a csapattársát, aki teljesen elvesztette az önbizalmát.

„Úgy érzem, hogy most Vivinek nagyon szüksége van a támogatásra, mert nekem kicsit úgy tűnik, hogy kicsit rosszabbul éli meg ezt a helyzetet, mint én. Talán azért, mert több ideje nem sikerült pontot hoznia, vagy az önmagával szemben állított mércét nem sikerül úgy megütnie.”

„Nap, mint nap azt látom, hogy húzza le magát ezekkel a negatív gondolatokkal, amiknek nem ad hangot sajnos. Annak ellenére, hogy ő azt mondja, elhiszi magáról és bízik magában, én ezt nem látom rajta.”

Exatlon-Lilla plankelés közben, tökéletesen kerek a feneke

„Próbálok neki segíteni mindenben, de…. de eléggé megviseli.” – tette hozzá Gréti, aki mostanában szintén elég hektikusan teljesít, és emiatt már nem egyszer sírta el magát a versenypályákon, hiszen sokkal jobb ennél.