Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,654 $

Metzker Viki újabb nagyon dögös képe: „Nem vagyok terhes, csak vacsoráztam”

A humor sem áll távol a vagány, belevaló és szexi DJ-től, aki egy igen vonzó szettben jelent meg, hangolván a nyári időszakra.

...svg content...Fotó: Instagram/Metzker Viki
Style
Author image

Takács Petra

Szerkesztő

Metzker Viki hazánk egyik legismertebb DJ-je, és aki már volt legalább egy buliján is, az tudhatja, hogy olyankor a hangulatra biztosan nem lehet panasz. Ő valóban együtt él a hangulattal a bulik során, mindent kiad magából.

Viki számára különösen fontos, hogy a közönsége a lehető legjobban érezze magát, és úgy térjenek haza, hogy remek emlékeket szereztek. Egy igazi profiról beszélünk, aki komoly tapasztalatot gyűjtött a zeneiparban, így nem csoda, hogy a közönsége mindig elégedett. Soron kívül Kellemetlen szagú ivóvíz okoz gondokat a Balaton térségében

Talán már neki sem kell túl sokat várnia, hogy visszatérjen a buliélet Magyarországon, és ez a nyári szezon számára is teljesen más lehet, mint a tavalyi. Az emberek várhatóan tömegével térnek majd vissza, hogy újra bulizhassanak, amire régóta nem volt példa.

Észveszejtően jól áll Kim Kardashian testén ez a mellcentrikus ruha

Magyarország legvonzóbb DJ-je egy ideje megkezdte ezt a hangolást erre az időszakra, és sorra dobja ki magáról a szexibbnél szexibb képeket. Most például egy démoni vörös ruhában jelent meg, és a vicces komment sem maradhatott el.

„Mielőtt megírnák… nem, nem vagyok terhes, csak vacsoráztam.” – írta a posztja mellé Viki, aki öt óra leforgása alatt több mint 5 ezer likeot kapott a posztra. A sok pozitív hozzászólás sem maradt el, és legyünk őszinték, nemigazán látunk kerekedő hasat.

Kína is hadgyakorlattal válaszolt az USA lépésére

A Kínai Népi Felszabadító Hadsereg (PLA) közös haditengerészeti és légi hadgyakorlatot tartott a vitatott Scarborough-zátony környékén, miközben az Egyesült Államok és a Fülöp-szigetek ötoldalú katonai manővereket végeztek a Dél-kínai-tengeren.

Alapjaiban módosul az MSZP vezetői struktúrája

Az MSZP október 19-én tisztújító kongresszust tart, ahol új alapszabály szerint egy elnököt választanak a korábbi társelnöki rendszer helyett.