Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,57 Ft
Euró
394,13 Ft
Font
468,11 Ft
Bitcoin
61,604 $

Exatlon: Bálint más viselkedést vár Ákostól, amire már Marc is reagált

Marci nagy fejmosást kapott Dóritól a teljesítménye miatt, de Ákos sem maradt ki a szórásból, majd másnap reggel Bálint egy motivációnak szánt szöveggel indított.

...svg content...Fotó: Instagram/Wald Ákos
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az Exatlon Hungary harmadik évadában a kihívóknál is voltak már feszültebb pillanatok. Most több konfliktus is van a levegőben, többek között Ákos miatt, aki egyrészt alig szerez pontot, másrészt keveset fut.

„Aztán Ákos, a pályán is ilyen lendületes legyél, mint ma reggel a dobolásnál. Határozott legyél, mert ahhoz, hogy pontokat hozzunk, kel az, hogy mindenki odaálljon, és senki e legyen félős. Szóval, ha úgy érzed, hogy menni akarsz, akkor állj oda, és menj!” – mondta Bálint Ákosnak, majd külön az Exatlon stábjának adott interjújában is mondott erről pár szót. Soron kívül Orbán Viktor, majd Magyar Péter is profilképet váltott az árvízvédelem alatt

„Szerintem sok esetben Ákos átengedi a terepet másnak, ami néha csapatszinten jó, de egy erősebb játékos, így többször ki kellene állnia magáért, mivel nagyon is képes arra, hogy hozzon pontot.”

„Ha odaáll néha, és mondja, hogy ő menjen, akkor az magának is jobb, és sok esetben a csapatnak is.” – emelte ki Bálint, aki után Marcival is beszélgetett egy kicsit Ákos. „Ahhoz képest, hogy ilyen korán van, Bálint megragadta a lényegét a mondanivalónak, odapörkölt egy kicsit neked.”

„Meg azért múltkor a csajok neked is megmondták.” – reagált Ákos Marci szavaira. „Most van azért konfliktus.” – folytatta Ákos, akitől a csapattársa vette át a szót. „Sok ügyességi van, ami nekik nem megy annyira, vagy egy-egy embernek.”

Így táncol otthon Cooky szerelme

„Ez most nekem nem ment, nagyon! Igazából vakon voltam, nagyon nem ment. Remélem, hogy a mai nap más lesz, és nekem fog menni az ügyességi.” – mondta Marci, akit előző este Dóri igencsak leteremtett.

Ákos úgy érzi, Bálint reggeli szavai inkább csak motiválóak voltak, mert ő is azt szeretné, hogy többet fusson. Anna jegyezte meg neki azon a bizonyos estén, hogy sokkal inkább ki kellene állnia magáért, mert alig fut mostanában, így pedig nehéz pontot szereznie.