Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
354,07 Ft
Euró
384,24 Ft
Font
450,91 Ft
Bitcoin
68,842 $

Ilyen, amikor egy álomtestű modell bikinit húz magára

Ráadásul egy kivételes darabról van szó, mely tökéletesen áll a világhírű modellen, aki maga a tökéletesség.

...svg content...Fotó: Instagram/Jasmine Tookes
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Igyekszünk óvatosan dobálózni ezzel a szóval, hogy ne bántsunk meg senkit, hiszen a tökéletesség egyrészt relatív, szubjektív, és fontos megjegyezni, hogy nemcsak egy bizonyos forma lehet tökéletes, távolról sem!

Emiatt nemcsak egy vékony nő teste lehet tökéletes, így jobb helyén kezelni a dolgot. Számtalan olyan csodálatos modellt is láttunk már, akik a plusz kilók ellenére is tökéletesen mutattak, és tűzbe hozták a férfiakat. Soron kívül Orbán Viktor besétált egy hódmezővásárhelyi sörözőbe

Ember válogatja, hogy kinek, mi tetszik, illetve milyen formák hozzá lázba. Ez már az ideál, vagy a zsáner kérdése, és arról sem feledkezhetünk meg, hogy egy embernek több ideálja és zsánere is lehet, nemcsak egy.

Demcsák Zsuzsa hatalmasat esett az aranyflitteres ruhájában a gálaesten

Jasmine Tookes minden bizonnyal sok millió férfi ideálja, mert a teste abszolúte kimerítheti a tökéletesség fogalmát a fentebb meghatározott gondolatok szerint. Már nem egy alkalommal láttuk őt pirosban, és azt kell mondjuk, ez a szín is lélegzetelállító módon áll rajta.

Most épp egy nagyon egyedi bikiniben láthatjuk őt, ahogy az szinte körbefonja a testét. Nálunk ez egyelőre a nyár egyik nagy kedvence, biztosan hatalmas feltűnést okozna, bármelyik parton is jelenne meg benne.

Orbán Viktor Karácsony Gergelynek üzent: „Bukorvári van, új főpolgármester lesz”

Orbán Viktor miniszterelnök sem tartja jó vezetőnek Karácsony Gergelyt, aki Szentkirályi Alexandra szerint csak egy báb, valójában Gyurcsány Ferenc irányít Budapesten.

Magyar Péter reagált Orbán Viktor Varga Juditról tett nyilatkozatára

Magyar Péter ismét Varga Juditról nyilatkozott, két témában is megemlítette a volt feleségét, aki ugyan már nem politikus, kapcsolatba maradt a kormánnyal.