Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,49 Ft
Euró
389,49 Ft
Font
455,42 Ft
Bitcoin
57,696 $

Csalódást keltő akkumulátort kapott Samsung Galaxy Z Fold3

Habár szakértők közül többen is azt feltételezték, hogy az összehajtható okostelefonok királyának tartott Fold-széria következő darabja masszív aksit kaphat, végül ennek ellenkezője történt meg.

Illusztráció/LetsGoDigital
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A MyFixGuide hírportál szúrta ki, hogy a Samsung Galaxy Z Fold3 3C hitelesítéssel lett ellátva, melyből kifolyólag a dél-koreai gyártó a készülék hátlapjába egy 4 275 mAh-ás akkumulátort szerelt.

Az akkumulátor-rendszer két különálló elemből áll, az egyik 2 215 mAh-át, míg a másik 2 060 mAh-át tud. Az egységeket úgy kalibrálták, hogy tömegeloszlás szempontjából pontosan megfelezzék a mobiltelefont, így sokkal kompaktabb lehet a használata. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A jelentések alapján a Galaxy Z Fold3 IP-védettséggel lett ellátva, így a készüléket problémamentesen nyomogathatjuk akár esőben vagy víz alatt is, ha éppen kedvünk szottyanna rá.

A szivárogtatások egy júliusi rajtot prognosztizálnak, amelyen a Galaxy Z Fold3 mobiltelefonon kívül a Galaxy Z Flip2 okoseszköz is bemutatásra kerülhet, bár a Samsung részéről még nem erősítették meg a híreszteléseket.

A Z Fold3-ról már régóta rebesgetik, hogy a Note-szériákhoz hasonlóan S Pen támogatást kaphat, míg a tárhelyet illetően 256 GB-os verzióra számíthatunk, amit sajnos nem bővíthetünk majd micro-SD kártya segítségével.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.