Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,275 $

Ezt látnod kell: Matthew McConaughey és Snoop Dogg duettje

A két legenda nem várt duettje, ami nagyon gyorsan terjed a közösségi médiában, és komoly sikere van.

Fotó: Instagram/Matthew McConaughey
Style

A T-800-as

Szerkesztő

Matthew McConaughey korunk egyik legnagyobb színésze, és nemcsak amiatt, mert sikerült elnyernie az Oscar-díjat. Az 51 éves sármos és jóképű hollywoodi sztár, aki egy igazi texasi macsó, számos szerepben tette le a névjegyét.

Régen Hollywood egyik szépfiúja volt, de szerencsére ennél tovább tudott lépni, és olyan szerepeket játszott el, amik mögött rengeteg az érzelem és a tartalom. Nagy kedvencünk a világsztár, aki három gyermek édesapja. Soron kívül Nem Udvaros Dorottya az egyetlen, aki távozik a Nemzeti Színházból

A másik oldalon pedig ott van Snoop Dogg, aki idén októberben fogja ünnepelni az 50. születésnapját. A rappervilág egyik legnagyobbja, a mai napig hatalmas rajongótáborral rendelkezik. 1992 aktív szakmában, és igen nagy nevekkel dolgozhatott együtt.

Rácz Jenő „hasonmása” a Konyhafőnökben: videón a nagy jelenet

Szintén nagy a családja, négy alkalommal nézhetett apai örömök elé, miközben nemcsak a zeneiparban vétette észre magát, hanem a gamerek világában is. Nagyon nagy játékos, bár néha rendesen ki tud akadni.

A két világsztár egy autóban ült, és összehoztak egy duettet, ami felejthetetlenre sikeredett. Még az egyik gyorsétteremnél is megálltak, közben nagyon jól szórakoztak. Ha valamit érdemes megnézni, akkor ez az!

Cristiano Ronaldo megszerezte pályafutása 66. mesterhármasát

Cristiano Ronaldo közel 40 évesen gyűjtötte be pályafutása 66. mesterhármasát, és már 52 gólnál jár a szezonban 52 mérkőzést követően.

A Manchester United edzője lehet Tuchel utódja a Bayern Münchennél

Még akár az is megtörténhet, hogy a Manchester Unitednál küszködő edző veszi át a bajor klub irányítását.

Messi a gólja mellett öt gólpasszt osztott ki, Suarez mesterhármast szerzett

Történelmi ütést mért a NY Red Bullsra az Inter Miami szombaton az MLS aktuális fordulójában, így a csapat tagjai a lehető legjobb hangulatban látogathatnak ki az F1-es Miami Nagydíjra.