Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,961 $

Újabb fotókon tűnt fel az iPhone 13 szűkebb notcha

Az egyik szivárogtatónak hála megcsodálhatjuk, hogyan nézhet ki az októberben bemutatásra kerülő következő generációs iPhone felső szenzorszigete.

Illusztráció/Coverpigtou.it
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A DuanRui felhasználói névvel rendelkező Twitter-profil legutóbb olyan fényképeket tett közzé a világhálón, amelyeken állítólag az iPhone 13 notchának elrendeződései látszódnak, bár azt nem tudni, milyen forrásokból jutott hozzá a fotókhoz.

A kisebb méretekből kifolyólag a Face ID szenzorai középre kerültek, míg a többi nyílásban valószínűleg a TrueDepth kamera és a további érzékelők kaphattak helyet – írta a MacRumors hírportál. Soron kívül Szorosabbra fűzi szakmai kapcsolatait a magyar és a török versenyhatóság

Már február óta sejteni lehetett, hogy az iPhone 13-ba egy áttervezett notchot szerelhetnek, Ming-Chi Kuo Apple-elemző akkor arról beszélt, hogy a formáján és küllemén nem eszközölnek jelentős ráncfelvarrást, csupán a méretei módosulhatnak.

A korábban kiszivárgott specifikációk alapján az iPhone 13 notcha 5,35 milliméter magas lehet, míg szélessége a 12 Pro-nál alkalmazott 34,83 milliméterről 26,8 milliméterre csökkenhet.

A notch 2017-es debütálása óta változatlan maradt a készülékekben, az újragondolt dizájnnal azonban az Apple elérheti, hogy még több júzer pártoljon át a céghez, bár sokak számára még így is idegesíthető lehet a sötét felső sáv, amelyet androidos mobilokon egy kisebb punch hole lyukkal oldottak meg.

Hatalmas robbanás történt egy katonai bázison, 20 kambodzsai katona meghalt

Legkevesebb 20 kambodzsai katona vesztette életét egy katonai bázison bekövetkezett robbanás következtében.