Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,914 $

Már idén piacra dobhatják az első kijelző alatti kamerával rendelkező mobiltelefonokat

Egyre többen kezelik biztos tényként azokat a szivárogtatásokat, melyek szerint a tavaly beharangozott technológiai megoldást már idén év végén láthatjuk bizonyos gyártók modelljeinél.

Illusztráció/Xiaomi
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A Samsung, Xiaomi, Oppo, vivo, ZTE és Meizu 2021 második negyedévében piacra dobhatja azokat az okoseszközöket, melyekbe kijelző alatti szelfikamerákat helyeztek el – írta a GSM Arena hírportál.

Az egyik népszerű, bennfentes szivárogtató szerint a Samsung és az Oppo szóban forgó technológiával ellátott készülékei mind összehajtható mobilok lesznek, míg a Xiaomi esetében a Mi Mix 4 modell kaphatja meg az új rendszert. Soron kívül Újabb női holttestre bukkant a rendőrség, most Miskolcon

Eddig már sejteni lehetett, hogy a vivo NEX 5 okostelefonja 2021 második felében érkezhet, míg a ZTE-nél is komoly munkálatok zajlanak a háttérben annak érdekében, hogy finomhangolni tudják a kijelző alatti kamera megoldását az Axon 20 5G-nél, ami nem sikerült valami fényesre.

A ZTE bejelentette, hogy az Axon 30 következő generációs mobiltelefonba már egy precízebb, kifinomultabb kijelző alatti kamerarendszer kerülhet, arról azonban nem adtak ki közleményt, milyen specifikációra számíthatunk az új modellnél.

Óriási szívességet tett a Kisvárda az Újpestnek a Puskás Akadémia ellen

A Kisvárda nem tudta kihasználni a lehetőséget, és vereséget szenvedett a Puskás Akadémia otthonában, amivel nem kis szívességet tettek az Újpestnek.