Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,04 Ft
Euró
392,77 Ft
Font
458,56 Ft
Bitcoin
63,911 $

Schobert Norbi szelfije az új autójával, hihetetlenül menő a verda

Időről időre van miért irigykednünk Norbit illetően, különösen ha az autóparkjára tekintünk, mely egyre inkább a retro felé húz.

Fotó: Instagram/NORBI hivatalos oldala
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Schobert Norbi Magyarországon valósította meg az „amerikai álmot”, és lett dúsgazdag. Egyszerűen volt egy álma, egy célja, amiben mindvégig hitt, miközben a megfelelő helyen volt a megfelelő időben.

Ez azonban az általa mutatott kitartás nélkül biztosan nem működött volna. Ahogyan ő fogalmazott, „rohadt sikeres lett”, és az egyik legsikeresebb. Számtalan ilyen siker van már mögötte, amiket annak is köszönhet, hogy a nehezebb időszakokban még feljebb kapcsolt. Soron kívül Ezt a férfit keresi a rendőrség a szentesi gyilkosság ügyében

Egy sikeres üzletember egyik nagy ismerve, hogy mindig képes feljebb kapcsolni, és energiákat mozgósítani annak érdekében, hogy amiben hisz, az működjön. A Norbi által megálmodott rendszer működik, gazdasági válságok ide vagy oda.

Korda György Berkinek: „Ne villogj az én kocsimmal, ezzel nem fogsz büntető fékezni!”

Ez a vagyon azt is lehetővé teszi, hogy egészen különleges járműveket birtokoljon. A motorok mellett az autókat is imádja, melyekből már nem egy különleges darab volt a tulajdonában. A születésnapos sztárhoz nemrég egy igazi amerikai álom futhatott be a feleségének, Rubint Rékának köszönhetően.

Erről készült most egy közös szelfi, és valószínűleg odakint is fogjuk látni Norbit, ahogy megjelenik a hatalmas monstrummal az utakon. Ezzel egy újabb álma teljesült, és jó hír, a verda valóban befért a garázsba, de van egy olyan érzésünk, később még lesz érkező…