Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,45 Ft
Euró
389,16 Ft
Font
454,95 Ft
Bitcoin
59,534 $

Rácz Jenő menyasszonya megmutatta, mennyire erős egy fekete-fehér színkombináció

Gyuricza Dóri imádja a fekete színt, rengeteg ilyen ruhadarabja van, de most megmutatta, milyen az, ha mindezt a fehérrel kombináljuk.

Fotó: Instagram/Gyuricza Dóra
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

A divat világa részben a színekről, annak kombinálásáról is szól, szóval nemcsak a formákról beszélhetünk, amik szintén legalább annyira fontosak. Ez is legalább annyira művészi tud lenni, mint bármi más, legyen szó például a festészetről, vagy a fodrászatról.

Mint azt már korábban is írtuk, a lehetőségek tárháza szinte végtelen, és ha valamire, akkor ez a színekre biztosan igaz lehet. Ez még nem jelenti azt, hogy adott esetben egy egyszerű fekete, vagy fehér szín ne lehetne látványos. Soron kívül Fontos bejelentést tett Orbán Viktor a magyar üzemanyagárakról

Személy szerint mi is imádjuk ezt a két színt, még akkor is, ha az emberek többsége „nyitottabb” a színpalettát illetően. Néha jó ragaszkodni egyes szokásokhoz, de a nyitás is izgalmas tud lenni, mert erre is szükség van.

John Travolta lett Rácz Jenőből

Rácz Jenő szerelme köztudottan imádja a fekete színt, ugyanakkor pinkben is megmutatta már magát, mely legalább annyira dögös rajta. Most épp azt prezentálta, hogy milyen mutatós tud lenni a fekete-fehér színkombináció.

„A fekete nadrág-fehér póló kombo is lehet nőies. A lényeg mindig a részletekben rejlik. Vasárnapi outfit egy romantikus felsővel feldobva.” – írta a hivatalos Instagram oldalán megosztott bejegyzésében a szép menyasszony.

Tarlós István szerint Vitézy Dávid „a mai napig sértődött ember”

Mindemellett „végtelenül tisztességtelennek” tartja a főpolgármester-jelölt kommunikációját.

Videón az AS Roma elődöntős veresége a Bayern Leverkusen ellen

Megvoltak az olaszok lehetőségei, de azokkal nem tudtak élni a Bayer Leverkusen ellen az Európa-liga elődöntőjének első mérkőzésén.