Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,035 $

Berki Mazsit ismét rendesen betalálták az Instagramon

Egy kedves, figyelmes posztnak indult, de jött pár keményebb hozzászólás, amikre részben reagált is Berki Mazsi.

...svg content...Fotó: Instagram/Berki Renáta
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Mazsi talán soha nem volt ennyire boldog, mint most, hiszen férje gyermekét hordja a szíve alatt. Nagyon sokat szenvedtek azért, hogy a baba megfoganjon, de úgy tűnik, hogy most már minden rendben van.

A pár jelenleg a Maldív-szigeteken tölti az idejét, és gyakran posztolnak a csodálatos szigetről, ami valóban egészen lenyűgöző. A posztok alatt azonban nem egyszer kéretlen hozzászólások is születnek. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Mazsinak most valami hasonlóval kellett szembesülnie, miután arról posztolt, hogy számára nem „ciki” segíteni a párjának megigazítania kérése szerint a ruháját, vagy épp bekötni a cipőjét.

„Szerintetek sejti a Férjecském, hogy pár hónap múlva ő fogja kötni az én cipőfűzőm és nem én hajtom majd fel a nadrágját? Számomra nem ciki segíteni a páromnak megigazítani kérése szerint a ruháját vagy épp, a cipőjét megkötni.” – írta a posztjában Mazsi.

Nicole Scherzinger fenékvillantós képe lett az új favorit

„Rosszindulat nélkül … de karót nyelt a Krisztián, hogy nem tud lehajolni és magának cipőt kötni? Óvodás nagycsoportos is már képes rá . Kicsit “csicskáztat”?!” – tette fel a költői kérdést az egyik kommentelő.

Mazsi válasza: „Ha elolvastad volna a posztot, akkor tudnád, hogy a nadrágja szárát hajtom éppen fel, de ha lóg a cipőfűzője, na azt se esik nehezen e bekötni, mint ahogy neki sem esnek nehezére dolgok fordított esetben. Gondolom, ha megkér a Férjed, Te is lehajtod a gallérját, vagy megigazítod azt a ruhadarabját, ami nem úgy áll ahogy kéne. Elég erős szavakat használsz, olyanokat amelyekkel szerencsére én nem találkoztam még életemben.”

„Direkt azzal kezdtem hogy “rosszindulat nèlkül “! A gallèr , nacifelhajtás, stb egy dolog – ha nincs tükör a láthatáron és olyan helyen vagytok, persze hogy természetes! Én a cipőbekötésen akadtam ki . Nálad pocival persze hogy elvárható lesz , de bekötni az ő cipőjét? Kicsit megalàzónak èreznèm. Ennyi volt csak a mondandóm lènyege . Igen, szókimondó vagyok , ès tudod, nem ìtèllek el (veled ellentètben)! Csak sajnàllak, hogy mikre rà nem vesznek. Szèp napot”

„35hetes terhes vagyok, de egyedül fel tudom húzni a zoknit meg öltözni is… még”

„Sejti …van már gyermeke, volt már terhes kedvese…”

„Ez beteg. Látszik, mennyire vidáman teszed. Kétlem, hogy megteszi, de lelked rajta.”

„Nagyon férfias dolog a férjétől, hogy engedi, h cipőt kössön neki. Pláne, úgy, hogy nagyon nehezen lett ez a baba. A férfiak gyöngye. Más vattába csomagolja a feleségét. És arról posztol. De hát ha ez Mazsinak jó, úgy nekünk is el kell fogadni.”

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.