Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,86 Ft
Euró
392,06 Ft
Font
458,42 Ft
Bitcoin
62,498 $

Megsérült Vajna Timi orra, videón mutatta meg

Timi elszenvedett egy kisebb sérülést a macskája miatt, de szerencsére nem lett belőle nagyobb baj. A sztár megmutatta, hogy mekkora a karmolás az orrán.

Fotó: Instagram/Vajna Tímea
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

A macskatartás sokszor egyszerűnek tűnik, de távolról sem az. Teljesen más, mint amikor az ember egy kutyával él együtt, hiszen a macskák totálisan másképp működnek, sokkal inkább szabadabban gondolkoznak.

Vannak, akik ezt kedvelik, míg mások egyenesen utálják a macskákat, pedig valójában ők is különlegesek, sok más állathoz hasonlóan. Az azonban ritkább, amikor az ember kutyát és macskát is tart. Soron kívül Buszbaleset történt Mexikóban, legkevesebb 18 ember életét vesztette

Nem egy esetben a macska mellett szól az, hogy idézőjelenesen kevesebbet kell vele foglalkozni, hiszen nincs olyan igénye, mint a kutyáknak a sétákkal. Emiatt azok, akik sokat dolgoznak, és kevesebbet vannak otthon, nem kell igazán aggódniuk.

Ez persze nem jelenti azt, hogy egy macska ne irigyelné a törődést. Akinek volt már ilyen állata, az pontosan tudhatja, hogy ez mit is jelent. Néha pedig a saját macskája sebzi meg, ami egyáltalán nem mondható ritkának.

Ellepték a vírustagadók Tóth Vera oldalát, azt írták róla, hogy a kormány fizeti a posztjait

Erről valószínűleg Vajna Timi is tudna pár szót mondani, legutóbbi például az orrán sértette meg a macskája, de nyilván nem haragszik. Szerencse, hogy nem a szemét sértette fel. A sérülésről készült videót ezen a linken keresztül érhetitek el, de csak korlátozott ideig!

Szívtájékon szúrta osztálytársát a hatodikos kislány Bőnyben

Friss információk láttak napvilágot a meghökkentő esetről.