Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Exatlon: új információk Gréti állapotáról

Az Exatlon versenyzője nem a legjobb állapotban hagyhatta el a faházat, miután komoly fájdalmai voltak, de szerencsére azóta jobban van.

...svg content...Fotó: Instagram/Szente Gréti
Style
Author image

Takács Petra

Szerkesztő

Miután az Exatlon Hungary harmadik évadában nem egy versenyzőnek kellett idő előtt elhagynia Dominikát sérülés, vagy betegség miatt, rögtön a rosszabb forgatókönyvekre gondolunk, ha valaki orvosi segítségre szorul.

A bajnokoknak és a kihívóknak is rettentően vigyázniuk kell magukra, de amikor ilyen kemény és intenzív a verseny, hiba csúszhat a számításba. A betegségeket pedig nehéz előre kikerülni, főleg ha valami váratlan üti fel a fejét. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Így volt ez Suti Andrással is, aki még csak nem is tudott róla, hogy gondjai vannak a veséjével, ami miatt nem sokkal a megérkezése után repülőre kellett ülnie, és visszatért Magyarországra. Azóta jobban van, de még mindig nincs 100%-os formában.

Hatalmas durranással készül Dér Heni, erre nem számíthattunk

Legutóbb Grétit kellett az éjjeli órákban orvosi kezelésben részesíteni, de akkor még senki sem tudhatta, hogy mi a baj. Sokan aggódtak érte, hiszen a fiatal lány az egyik legerősebb játékos és nagyon megkedvelték.

Gréti a visszatérésekor elmondta, hogy vakbélgyanúval szállították kórházba, és akinek volt már hasonlóban része, az tudhatja, hogy ez mekkora fájdalommal is jár. Az egyik legkellemetlenebb…