Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,79 Ft
Euró
393,87 Ft
Font
468,61 Ft
Bitcoin
63,049 $

Exatlon: Krisztián kiadta a parancsot a kihívók ellen, nincs kegyelem, de mi lesz Grétivel?

Krisztián egy nagyon erős bajnokcsapatot vár, de továbbra is csak a háttérből figyelheti az eseményeket a kézsérülése miatt.

...svg content...Fotó: Instagram/Somhegyi Krisztián
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Minden pillanatban rossz, amikor valaki megsérül az Exatlonban, de azzal, hogy András is balesetet szenvedett, rögtön két erősebb játékos volt kénytelen padozni az elmúlt napokban. Az azonban a jobb hírek közé tartozik, hogy Nemzetek Viadala volt a hét elején, így sok időt nem veszítettek.

Most azonban jön a végjáték, és ha a szerda, illetve a csütörtök rosszul sikerül, akkor a pirosaktól fog valaki távozni. Legutóbbi a kékek párbajoztak, és vesztették el Csepelt. Krisztián, a bajnokok csapatkapitánya egy igen erős szerdát és csütörtököt vár a csapattársaitól. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

„Na srácok, egy kikapcsolódás után úgymond, térjünk vissza a valóságba. Csak ahogy múlthéten, szerdán és csütörtökön, ugyanúgy meg kell húzni ezt a hetet is.” – mondta a TV2 kamerái előtt a csapatának Krisztián.

Hangsúlyozta, teljesen mindegy, hogy mi a tét, úgy kell rajthoz állniuk, hogy le fogják győzni a kihívóikat, akiknél pedig Gréti eshet ki a sorból, mivel az éjjeli órákban orvosi segítségre volt szüksége a fájdalmai miatt.

„Tök mindegy, mi lesz a tét ma, úgy álljunk oda a rajthoz, hogy le akarjuk verni a kihívókat. Határozottan, lássák rajtunk, hogy nyerni megyünk oda ma. Rendben? Akkor mutassuk meg nekik!” – tette hozzá Krisztián