Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,01 Ft
Euró
388,74 Ft
Font
453,04 Ft
Bitcoin
63,947 $

A hét egyik legszexibb bikinis képe, nem is akárkiről

A világhírű színésznő bikinimodellnek sem utolsó, ráadásul rendre a saját tervezéseit mutatja be magán, a csodálatos testén.

Fotó: Instagram/Elizabeth Hurley
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

A férfiak imádják a nyári időszakot, sokkal inkább amiatt is, mert ilyenkor megcsodálhatják az aktuális bikinidivatot, mely évről évre változik. Az jól megfigyelhető, hogy a trendek alakulásával egyre mélyebbek lettek a dekoltázsok.

Egyeseknek ez kifejezetten jól áll, és egy pillanat alatt képesek magukra felhívni a figyelmet. Ezen nincs mit csodálkozni, mert Magyarországon például messze a legtöbb formás nőt találhatjuk, akik keményen megdolgoznak ezért. Soron kívül Saját házában késeltek halálra egy várandós nőt, nagy erőkkel keresik a tettest

Köszönhetően a sztároknak, részben már láthatjuk, hogy milyen lesz az új trend, és az kezd kirajzolódni, hogy noha továbbra is a kétrészes fürdőruhák a hangsúlyosak, egyre többen váltanak egyrészesre, amik néhol még szexibbek.

Mutatjuk a világ egyik legkerekebb női fenekét, bikiniben

Elizabeth Hurley, aki mindamellett, hogy a világ egyik legismertebb színésznője, bikiniket tervez, és azokat rendre saját magán mutatja be. Idén júniusban lesz 56 éves, így ha ránézünk a képekre, pláne sokkolva érezhetjük magunkat.

Egészen csodálatos és szembetűnő az a tökéletes forma, amit hosszú évek óta visel magán a színésznő. A legutóbbi bikinis képe szintén tarolt, és nem mondhatjuk azt, hogy rommá lenne retusálva, mert távolról sem! Elizabeth Hurley valóban így néz ki, 55 évesen is!

Dzsudzsákék sem tudták megállítani a Ferencvárost, kiütötték a Debrecent

A Debrecen sem tudott mit kezdeni a Ferencvárossal, 4-1-es vereséget szenvedtek, és távolabb kerültek a dobogótól.

Ezekkel a gólokkal lett bajnok a Real Madrid (videó)

A Real Madrid meccse nem volt a legsimább a Cadiz ellen, mégis 3-0-ra nyertek, majd a Barcelona vereségével bajnoki címet ünnepelhettek.

Életveszélyes állapotba került két gyermek egy ceglédi autóbaleset miatt

Többeket mentőhelikopterrel vittek kórházba a Cegléden történt súlyos baleset miatt, két gyerek életéért küzdenek az orvosok.