Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,98 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,272 $

Exatlon: a kihívók Adél ellen szervezkednek, meg is van rá az okuk

Dóri arra hívta fel a társai figyelmét, hogy jobb lenne, ha kicsit határozottabbak lennének a törökök elleni visszavágón, mivel oké, hogy jelenleg egy csapatot alkotnak a bajnokokkal, azzal, hogy Adélt ennyit hagyják futni, még sokba is kerülhet számukra.

...svg content...Fotó: Instagram/Kurtán Adél
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Ebben maximálisan igazan van Dórinak, aki a beszélgetés során azt ajánlotta a többi lánynak, hogy lépjenek az ügy érdekében, mielőtt a riválisuk túl sok rutint fog szerezni, ami később akár egy párbajt is jelenthet a részükről.

„Szépen belépett Iza Adél mellé, úgyhogy szerintem ma mindenképpen kellene jelezni, hogy nektek is futni kell.” – mondta Dóri, aki után Gréti is elmondta az ezzel kapcsolatos véleményét, mivel később akár rá is veszélyes lehet Adél. Soron kívül Szoboszlai Dominik ismét hazai pályán játszhat, élőben adja a tv

„Többet fut a pályákon, mint ti, azzal is pályatapasztalatot szerez a csapatversenyeken. Lehet, nem kellene hagynunk, hogy ennyi rutint szerezzen.” – tette hozzá Dóri, akinek ismét csak egyet tud érteni a véleményével a fiatal csapattársa.

„Sokat szoktam gondolkozni azon, hogy a bajnoklányok hogyan teljesítenek, melyik pálya, melyik ügyességi fekszik nekik, és Adélnak ez most valóban nagyon jól jön, hogy ennyi rutinra tud szert tenni, ilyen sokszor tud futni egy pályán.”

Schobert Norbi reagált a „vágósúlyos”interjúra: „Utáltam magamon a csimpánz csöcsöket”

„Ha úgy van, sikerül neki egy ügyességi, és behúzza a pontokat, akkor az azért önbizalmat is adhat neki, ami a csapatversenyeken ellenünk fog fordulni, hiszen akkor ellenünk fogja hozni a pontot. Emiatt még inkább képviselnünk kell az érdekeinket, hogy mi is mehessünk, és mi húzzuk be a pontit a bajnoklányok helyett.” – emelte ki Gréti.

Harris kampánya belehúzott a költekezésbe, Trumpék eltörpülnek mellettük

Kamala Harris kampánya rengeteg pénzt költ, Donald Trump-hoz képest is.