Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,930 $

Kerek feneket villantott Berki Mazsi a Maldív-szigeteken

Berki Krisztián felesége igen sejtelmes képpel hívta fel magára a figyelmet a parton, ahogy egy pálmalevelet tart maga mögött.

...svg content...Fotó: Instagram/Berki Mazsi
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Egyes helyszínek annyira meggyőzőek tudnak lenni, hogy pár kép is elegendő a foglalás megtételéhez. A Maldív-szigetek ezen különleges helyek közé tartozik, mely COVID idején is várja a vendégeit, természetesen a megfelelő biztonsági előírások betartása mellett.

Több olyan sziget is van abban a térségben, amit a turistáknak alakítottak ki, minden földi jóval, hogy a vendégek kizárólag csak a pihenésre és az élvezetekre koncentráljanak. Elvégre erről kellene szólnia egy nyaralásnak… Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Nem tudjuk, Ti hogy vagytok vele, de nálunk a Maldív-szigetek abszolút bakacsinlista, így kissé irigykednünk, amikor látjuk ezeket a képeket és videókat. Szinte érezzük a bőrünkön a nap erejét, a sós szellőt….

Berki Mazsi az utánozhatatlan naplemente fényében a Maldív-szigeteken

Valóban különleges és utánozhatatlan, ami felejthetetlen élményeket ad az ember számára, melyeket újra és újra át akar élni. Berkiék nem először élik ezt át, és láthatóan nagyon jól érzik magukat a szigeten.

Mazsi gyakorlatilag minden nap más bikiniben van, amik szépen kiemelik a formáját. Ezen az új sejtelmes képen is jól látni a kerek fenekét, és már az első héten nagyon szép lett a színe, bár ezt az ottani napsütéssel nem lehet nehéz elérni.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.