18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,54 Ft
Euró
389,47 Ft
Font
455,41 Ft
Bitcoin
57,371 $

Rácsok mögött a prostituáltak réme, hat nőt támadott meg Budapesten, volt akit megerőszakolt

A gyanú szerint a külföldi állampolgárságú férfi összesen hat prostituáltat támadott meg Budapesten, ami miatt lakat alá került.

Fotó: YouTube/PoliceHungary
Belföld

Hujber Dávid

Szerkesztő

A rendőrségi hivatalos tájékoztatása szerint az erzsébetvárosi rendőrök azzal gyanúsítják a külföldi férfit, hogy hat prostituáltat is megtámadott a fővárosban. Rablással, szexuális erőszakkal, személyi szabadság megsértésével és súlyos testi sértés kísérletével gyanúsítják az ügyben érintett 23 éves nigériai állampolgárt.

A fiatal férfi 2019 augusztusa és 2020 áprilisa között vette fel a kapcsolatot a budapesti prostituáltakkal. Olyan nő is akadt, akinek nem volt elégedett a szolgáltatásaival, ami miatt nem engedte ki a lakásból, bántalmazta, majd visszavette a pénzét, és közben elvette a nő értékeit. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Az egyik nő visszautasította vele az együttlétet, amire a férfi fojtogatni kezdte, és megerőszakolta. Nem az elkövetőn múlt, hogy a megtámadott nők nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek.

„A Magyarországon jogszerűen tartózkodó külföldit 2020. április 11-én jelentette fel az egyik bántalmazott prostituált. Az erzsébetvárosi rendőrök még aznap elfogták, és őrizetbe vették a gyanúsítottat, aki azóta letartóztatásban van.” – olvasható a közleményben.

Kegyetlen részletek a Honvédkórházban elkövetett gyilkosságról

„Az eljárás során göngyölítették fel, hogy a fiatal férfi több hasonló bűncselekményt is elkövetett a korábbi hónapokban, de a megtámadott nők akkor nem tettek feljelentést.”

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.