Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,46 Ft
Euró
388,31 Ft
Font
452,98 Ft
Bitcoin
63,463 $

Rácz Jenő menyasszonya pink színű nyári szettre váltott, és milyen jól tette

Gyuricza Dóri ruhája közül sok fekete színű, de talán itt az ideje, hogy színesebb darabokra váltson, mert ez a kollekció is nagyon jól áll neki.

Fotó: Instagram/Gyuricza Dóra
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

A nőkről általánosságban elmondható, hogy nem áll messze tőlük a divat világa, ami javarészt róluk szól, vagy köréjük épül. Országonként eltér, hogy mit hordanak a nők, de sok esetben nagyjából ugyanazt a trendet követik.

A nyári időszak a leghangsúlyosabb, ami sok lehetőséget rejt magában, mivel itt nemcsak a bikinikről van szó. A kényelmes és laza nyári szettek rendkívül látványosak, hangsúlyosak tudnak lenni, főleg, ha a forma is megvan hozzá. Soron kívül Kedden napközben beborulhat az ég, néhol záporokra is van kilátás

Gyuricza Dórinál ez nem okoz gondot, hiszen remek formában van, és már most készen állhat a nyári szezonra. Sokszor fekete színű ruhákban láthatjuk az Instagramon, de a színes szettek talán még jobban állnak rajta.

Gáspár Evelin készen áll a nyárra, fullos a teste, a követők csak pislognak

Most például azt árulta el, hogy igyekszik színesebben öltözködni, mivel észrevette, hogy mindenből feketét vásárol. Ennek kapcsán tett fel egy kérdést a követőknek, akik lassan már 92 000-en vannak az Instagramon.

„Igyekszem színesebben öltözködni, mert észrevettem, hogy mindenből feketét veszek. Ti mit gondoltok? Színesítsem a ruhatáram, vagy maradjon a fekete?” – tette fel a kérdést a legutóbbi posztjában Rácz Jenő menyasszonya.

Lázár János Debrecen, Nyíregyháza és Miskolc után Szeged felzárkózását tűzte ki célul

Lázár János építési és közlekedési miniszter a dél-alföldi régió fejlesztésének prioritását hangsúlyozta egy makói sajtótájékoztatón.