Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,798 $

Curtis megható vallomása kisfiához, rendkívül aranyosak együtt

Gyakorlatilag minden posztjában érezni, hogy mennyire fontos számára a kisfia, és mennyire szereti őt, aki láthatóan imád az édesapjával lenni.

...svg content...Fotó: Instagram/Curtis
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Leírhatatlanul csodálatos érzés, amikor egy embernek gyermeke születik. Ez még csodálatosabb, ha régóta vágyott már apaságra, vagy anyaságra. Mindenkinek más és más a vágya, de azzal nehéz lenne vitába szállni, hogy van-e ennél különlegesebb dolog.

Valószínűleg nincs, hiszen a saját vérünkről beszélünk, akinek figyelemmel kísérhetjük a felcseperedését, az első lépéseit, és így tovább… Fantasztikus emlékeket és érzéseket képes generálni számunkra az, amikor gyerekünk van. Soron kívül Kikapott a Ferencváros a Pakstól a NB1-ből, Böde is betalált

Sokan vannak, akik teljesen megváltoznak a gyermekük megszületése után, hiszen alapvetően értékelik át az addigi életüket. Sok változással jár egy gyermek megszületése, és még több felelősséggel.

Ha egyrészes bikini, akkor (is) Vasvári Vivien abszolút top!

Noha Curtis már egy ideje nincs együtt a feleségével, rendszeresen látogatja kisfiát, sok időt tölt vele, és ilyenkor látjuk őt a legboldogabbnak. Még a posztokon keresztül is érezni, hogy mennyire fontos számára a kis gyerkőc.

Ez a pillanatkép is sokat elmond róluk, amihez egy érzelmes szöveget prezentált a híres és méltán elismert rapper: „ Te vagy a legjobb dolog ami ezen a világon lehet. Köszönöm, hogy minket választottál! A legtisztább lény vagy akit valaha a hátán hordott a föld”

Egyre több a spekuláció Harry herceg és Meghan Markle esetleges válása kapcsán

Meg nem erősített források szerint feszültség tapasztalható Harry herceg és Meghan Markle kapcsolatában.

Kikapott a Ferencváros a Pakstól a NB1-ből, Böde is betalált

Először kapott ki a Fradi az NB1-ben, az előző szezon nagy riválisa tett keresztbe a címvédőnek, akik így is maradnak az élen.

Visszatért a győzelem útjára az Újpest, kiesőhelyen a ZTE

A Zalaegerszeg hazai pályán kapott ki az Újpest ellen, akik két nyeretlen meccs után tudtak nyerni, és ott vannak az 5. helyen.