Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,48 Ft
Euró
389,19 Ft
Font
453,37 Ft
Bitcoin
61,616 $

Kiszivárogtak a Huawei P50 Pro prototípusának első fényképei

Amíg a hivatalos bemutató csak júniusban várható, addig az internet különböző platformjain már futótűzként terjednek a kínai gyártó zászlóshajójáról készült fotók.

GSM Arena
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Korábban már láthattunk különféle rendereket és koncepciórajzokat a Huawei legújabb mobiltelefonjáról, a legújabb kémfotókon azonban már a gyártásra szánt prototípus egyik modelljét csodálhatjuk meg.

A GSM Arena újságírói szúrták ki a fényképeket a közösségi médiában, melyeken a P-modellsorozat következő generációs darabja, a P50 Pro bukkant fel. Soron kívül Lehúzta a vécén újszülött gyermekét egy 15 éves lány, vádat emeltek ellene

Lehetséges, hogy mégsem a csúcsmodellről, hanem az alapváltozatról van szó, mivel a hátsó kamerarendszerről hiányzik a periszkóplencse, bár erre nem vennénk mérget, hiszen a kínai gyártó részéről egyelőre még nem történt bejelentés az okostelefon konfigurációja kapcsán.

Nagy esély van arra is, hogy csupán kamu fényképek kerültek fel a világhálóra, ugyanis a kameraszigetek erősen hajaznak a Huawei Mate 30 egységeire, de azt sem tartjuk kizártnak, hogy a techóriás felhasználhatja a régi dizájnt az új készülékekben is.

A furcsa módon elhelyezett sziget főként a prototípusból adódó hibás tervezésnek köszönhető, amelyet a mérnökök némi finomhangolással kiküszöbölhetnek a végső modellnél.

Fotó GSM Arena

A Huawei legújabb mobiltelefonjai és a cég saját fejlesztésű operációs rendszere, a Harmony OS 2.0 áprilisban mutatkozhatott volna be, azonban a koronavírus-járvány következtében történt csúszások miatt a nagyszabású leleplezés valószínűleg júniusban lesz csak esedékes.