Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,98 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,327 $

Exatlon: Viktor már azt mondja, nem lenne fair, ha őt küldené párbajozni Bálint

Viktornál talán senki sem beszélt többet a párbajokról az Exatlon Hungary harmadik évadában, és most jó esély van arra, hogy a második ilyen eseményén is ott legyen.

...svg content...Fotó: Instagram/Kővári Viktor
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Bálint hamarosan párbajellenfelet választ Marcinak, aki nem tudta felvenni a ritmust a Dominikán eltöltött hetek alatt, bármennyire is szerette volna. Jogosnak tartja, hogy párbajozzon, ugyanakkor nagy kérdés, ki lesz az ellenfele.

Ezúttal is Bálint fog dönteni, mint eddig minden alkalommal, hiszen övé a legjobb statisztika. Ákos, Viktor és Csepel szerepel az opciói között. Jelenleg talán a legnagyobb esélye Viktornak van arra, hogy párbajozzon, független attól, hogy egy régi játékos, és már három hónapja szerepel a versenyben. Soron kívül Szoboszlai Dominik ismét hazai pályán játszhat, élőben adja a tv

„Lehet, jót tenne Viktornak egy párbaj, és újra motivált lenne, hogy teljesítsen, mert az előző napokban nem úgy ment a játék, nem mindig hozott annyi pontot. Volt, hogy nem is hozott pontot naponta. Lehet, kellene ez a lelkének, hogy kimenjen párbajozni.” – mondta Csepel, talán nem véletlenül, mivel ő a másik nagy esélyes arra, hogy párbajozzon.

Ezt még a TV2-nek adott interjújában mondta, de volt egy külön beszélgetése is Viktorral. „Bálint mondogatni szokta ezt a fair playt, és lehet, gyorsabb vagyok nálad is, viszont neked több a rutinod.” – Csepel a párbaj előtt.

Exatlon: Dóri nem bírta tovább, elsírta magát Viktor miatt

„Az a baj, hogy a fair playt sok szempontból meg lehet vizsgálni, hogy kivel szemben vagyunk sportszerűek. Marcival szemben nem feltétlen sportszerű, ha engem küld ki Bálint. Nyilván a három hónap rutinja ellen a három hét ellen az felém billen, bár pont a múlt héten láttunk rá példát, hogy Danit is kint hagyta Balázs. Marcival szemben szerintem nem fair play.” – mondta el a véleményét Viktor.

Harris kampánya belehúzott a költekezésbe, Trumpék eltörpülnek mellettük

Kamala Harris kampánya rengeteg pénzt költ, Donald Trump-hoz képest is.

Halálra gázolt egy motoros egy 75 éves nőt a Balatonnál

A 75 éves nő hibázott, ami az életébe került, olyan súlyosan megsérült, hogy már nem lehetett rajta segíteni.