Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,98 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,327 $

Exatlon: nagyon forró lett a talaj a kihívók alatt, a lányokon múlik a párbaj?

Könnyen lehet, hogy a lányokon fog múlni, ki fog párbajozni pénteken, mivel a bajnokok ismét erősnek tűnnek, addig a kihívóknál gondok vannak.

...svg content...Fotó: Instagram/Szente Gréti
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szerdán egy nagyon fontos napot veszítettek el a kihívók, mivel tripla tét volt. Ezzel a bajnokok nemcsak a villát szerezték meg, hanem többek között az előnyt és a jokert is. Aki ma veszít, az pénteken párbajozni fog, és távozik egy fiú.

A kékeknél valami nem stimmel, mivel a fiúk nem teljesítenek túl jól, Marci sokat marcangolja magát, de Bálint sem olyan erős, mint korábban, akárcsak Ákos. Csepinek ugyancsak sok gondja van a futamokkal, addig Viktor kiszámíthatatlanan a pályákon. Soron kívül Szoboszlai Dominik ismét hazai pályán játszhat, élőben adja a tv

„Mi most eléggé húzzuk a fiúkat, és most mostanában tényleg több pontot hozunk, ha így utána számolunk, ezzel teljesen egyetértek, hogy nekik is ugyanúgy ki kell venniük a részüket a csapat pontjaiból, még ha most egy kicsit mély hullámban, mély ereszkedésben vannak.” – mondta Gréti a TV2 kamerái előtt.

Majdnem 4 000 komment született Gelencsér Timi egyik új TikTok videója alatt

„Viszont mi, hogy eddig ilyen jól teljesítettünk, szerintem ezt kellene nekünk is tovább vinnünk, mert ha megint ma sem tudják úgy hozni a pontokat, ahogy azt szeretnék, akkor nagyon fontos, hogy mi hozzuk a formánkat.”

„Ha kicsit is hülyén hangzik, szerintem mentsük meg a popsijukat” – mondta viccesen Gréti, aki nem szeretné, ha valamelyik fiú távozna közülük, de tény, nincsenek túl jó helyzetben, így bőven benne van a pakliban, hogy párbajozni fognak.

Harris kampánya belehúzott a költekezésbe, Trumpék eltörpülnek mellettük

Kamala Harris kampánya rengeteg pénzt költ, Donald Trump-hoz képest is.

Ez az app segít a gyerekek betegségeinek felderítésében, már 180 ezren használják

A Semmelweis Egyetem orvosai és kommunikációs szakemberei hozták létre az alkalmazást, hamarosan pedig egy fontos frissítés is érkezik.

Beszédes fotók jelentek meg a szentendrei árvízről

Szentendrét sem kerülhette el az árvíz, ahol szintén felkészültek a szakemberek, és mindent megtettek, ami csak lehetséges.