Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,05 Ft
Euró
385,47 Ft
Font
449,36 Ft
Bitcoin
66,014 $

Kisebb külső kijelzőt kaphat a Samsung Galaxy Z Fold3

Az összehajtható készülékek királyának tartott okoseszköz következő generációs modellje állítólag kisebb lesz elődjénél.

...svg content...WaqarKhanTech
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A legújabb pletykák szerint a dél-koreai gyártó összehajtható mobiltelefonja 5,4 hüvelykes, 816×2260-as felbontású kijelzőt kaphat – olvasható a GSM Arena tudósításában.

Mivel a Fold2 külső képernyője 6,23 colos, ezért arra lehet következtetni, hogy a Fold3 belső képernyőjét körülbelül 7,6-7,7 hüvelykben állapíthatják meg, így egy sokkal szélesebb, akár kávamentes display-jel büszkélkedhet az okostelefon. Soron kívül Robert Fico már nincs életveszélyben

A kiszivárgott adatokból kiderült, hogy a kijelzők többségét más gyártók részére is a Samsung fogja szolgáltatni, egyetlen kivétel a Huawei, amely a Mate X2 esetében a BOE paneljeit használhatja fel.

Az Oppo és a vivo egyaránt a Samsung belső kijelzős megoldását választotta, míg a Xiaomi Mi Mix Fold modellben a dél-koreai techóriás és a TCL China Star Optoelectronics által kifejlesztett hibrid technológiát alkalmazhatják.

Korábban egy másik bennfentes forrástól megtudhattuk, hogy az Oppo valószínűleg idén év végén dobhatja piacra legújabb összehajtható mobilját, ami egy masszív, 8 hüvelykes belső panelt kapott.

16 nő vádolja szexuális zaklatással David Copperfieldet

Tizenhat nő vádolta meg David Copperfield bűvészt szexuális visszaéléssel és helytelen viselkedéssel.

Felszállás közben kapott lángra egy hatalmas Boeing utasszállító egyik hajtóműje (videó)

Ezúttal felszállás közben akadtak gondok a Boeing egyik utasszállítójával, amiről videó készült, mely bizonyítékként szolgálhat a vizsgálat során.

Óriási hajrával biztos kupainduló a Chelsea

Köszönhetően a riválisok sorozatos pontvesztésének és a Chelsea nagy hajrájának, a londoniak ott lesznek az egyik európai kupában a következő szezonban.