Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,98 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,334 $

Nem semmi, Exatlon-Franciska mind a két műsorvezetőt a hátára vette, és sérülten

Franciska még a súlyosan sérült bokájával is képes ilyenekre, számára ez a 65-70 kiló már egyáltalán nem jelent gondot.

...svg content...Fotó: Instagram/Szabó Franciska
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szabó Franciska csak úgy duzzad az erőtől, és ezt vehetjük szó szerint is, ha megnézzük a felépítését. Számára szinte minden a sportról szól, már gyerekkora óta, így kicsit másképpen nőtt fel, mint a legtöbb fiatal.

Franciska sok áldozatot vállalt azért, hogy megpróbáljon a legjobb lenni, súlyos sérülései is voltak, amiket átvészelt, és valahogy mindig erősebben állt fel a padlóról, mint azelőtt. Ez a fajta energia járja át azon emberek testét, akik óriási harcosok. Soron kívül Szoboszlai Dominik ismét hazai pályán játszhat, élőben adja a tv

Franci nagyon nagy harcos, és ezt az Exatlon Hungary harmadik évadában is bizonyította. Érdekes lett volna látni, hogy mi történik, ha nincs a bokasérülése, mert szinte biztosan ott lehetett volna a döntőben.

Kim Kardashian ezekkel a mellekkel szinte teret formál

Azzal, hogy Janka is kiesett egy betegség miatt, Dórinak jelentős mértékben nőttek az esélyei, normál esetben talán csak Anna és Vivi lehet rá veszélyes, esetleg Gréti, de papíron, abszolút favorit, hogy a két bajnok már nem lehet ott.

A bajnokok lelki és testi ereje imád humorizálni, és számára nem okoz gondot, ha például férfiakat kell a hátára venni. Most így is tett, Daniék láthatóan élvezték a dolgot, hiszen nem túl gyakori, hogy egy nő cipeli őket.

Harris kampánya belehúzott a költekezésbe, Trumpék eltörpülnek mellettük

Kamala Harris kampánya rengeteg pénzt költ, Donald Trump-hoz képest is.

Ez az app segít a gyerekek betegségeinek felderítésében, már 180 ezren használják

A Semmelweis Egyetem orvosai és kommunikációs szakemberei hozták létre az alkalmazást, hamarosan pedig egy fontos frissítés is érkezik.

Beszédes fotók jelentek meg a szentendrei árvízről

Szentendrét sem kerülhette el az árvíz, ahol szintén felkészültek a szakemberek, és mindent megtettek, ami csak lehetséges.