Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,98 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,327 $

Exatlon: két versenyző híján összeálltak az eddig kiesett bajnokok

Sajnálatos módon Franciska és András nem tudott ott lenni a nagy eseményen, de a többiek igen, akik más és más módon estek ki az Exatlonból.

...svg content...Fotó: Instagram/Szendy Lilla
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sokáig úgy tűnt, hogy a bajnokok alapcsapata hosszú időn át egyben tud maradni, majd sorra jöttek a párbajok és a furcsa kiesések, miután már három versenyzőnek is önhibáján kívül kellett távoznia Dominikáról.

Franciskánál egy sérülés szólt közbe, addig Jankát és Suti Andrást egy betegség állította félre. Ez már amiatt is fájó, mert mindhárman ott lehettek volna a döntőben. Sőt, a végén már Janka tűnt a legesélyesebbnek Dóri ellen. Soron kívül Szoboszlai Dominik ismét hazai pályán játszhat, élőben adja a tv

Nagyon megkedvelték egymást, sokkal összetartóbbak, mint a kihívók, ahol elég nagy a széthúzás. Ez talán annak is betudható, hogy soha nem voltak élsportolók, akik másképpen működnek, és számukra a faház sem jelentett gondot.

Kim Kardashian ezekkel a mellekkel szinte teret formál

Legutóbb Dani távozott egy rossz taktikai döntés miatt, mivel Krisztián azt gondolta, a párbajhős csapattársa Balázst képes lesz kiejteni. Hiába volt nála sokkal gyorsabb, az ügyességin elbukott és már Magyarországon van.

Ez azonban lehetőséget adott számára, hogy Franciskán és Andráson kívül az összes eddig kiesett bajnokkal találkozzon. Lilla erről az eseményről osztott meg egy képet. „Tegnap este összegyűlt a #bajnokok kiesett tagjainak egy része. Annyira jó volt újra látni a skacokat és megismerni az “újabbakat”. Mondanom sem kell, hogy együtt szurkoltunk a magyar csapatnak a Nemzetek csatájában Dominika ellen a visszavágó során. Sajnos @francesca_voguish és @suti_andris hiányoznak a képről”

Harris kampánya belehúzott a költekezésbe, Trumpék eltörpülnek mellettük

Kamala Harris kampánya rengeteg pénzt költ, Donald Trump-hoz képest is.

Halálra gázolt egy motoros egy 75 éves nőt a Balatonnál

A 75 éves nő hibázott, ami az életébe került, olyan súlyosan megsérült, hogy már nem lehetett rajta segíteni.