Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,83 Ft
Euró
390,36 Ft
Font
456,90 Ft
Bitcoin
60,669 $

Retro képekkel köszönt el a Barátok közt egyik legszebb sztárja a legendás sorozattól

Balogh Edina számára sem lehetett könnyű a búcsú, hiszen hosszú időn át volt tagja a Barátok közt stábjának, de a legendás sorozat véget ért.

Fotó: Instagram/Som-Balogh Edina
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő


Sorra váltják egymást a sztárok a különböző búcsúüzenetekkel a közösségi médiában, hiszen a Barátok közt nem forgat új részeket. Ezzel pedig egy több mint 20 éven át tartó időszak zárult le, amit nehéz lesz feldolgozni.

Kiss Ramóna is érzelmesen reagált a nagy eseményre, míg Várkonyi Andrásnak az egyik legnehezebb lehet a finálé, hiszen a kezdetek óta szerepelt a sorozatban. Bele sem gondolunk, milyen lehet valamit elengedni ennyi idő után, ami napi szinten az életed volt. Soron kívül Beismerte a gyógyszergyártó, hogy vérrögöt okozhat a Covid-oltóanyaga

Balogh Edina, aki igen fiatalon mutatkozhatott be a Barátok köztben, már édesanya és sokat változott az élete. A 2003-as Miss Hungary szépségverseny nyertese 2004-ben került be a sorozatba, ahol Nádor Kingát alakította.

A Zenthe-díjat is nyert színésznő 2013-ig aktív részese volt a munkának, majd 2014 és 2018 között epizódszerepeket vállalt. Noha pár éve már nem forgatott a stábbal, számára is nagyon nehéz lehet mindez.

„Ma tényleg véget ért a Barátok közt forgatása… Felfoghatatlan…Sokat köszönhetek Nektek! A stábnak, a színészeknek, a barátaimnak… Gyönyörű éveket töltettem Veletek, annyi nevetés, amennyi egy egész életre is elég…Megpróbáltam néhány képben megmutatni milyen is volt Veletek! Köszönöm, hogy én is részese lehettem ennek a 23 évnek!”