Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,96 Ft
Euró
390,72 Ft
Font
456,85 Ft
Bitcoin
61,002 $

Ez vár Zlatan Ibrahimovicra a szezon végével

Az AC Milan csatára, Zlatan Ibrahimovic szerződéshosszabbításról egyeztet.

Stockholm, 2021. március 22. Zlatan Ibrahimovic, az AC Milan svéd csatára (j) és Janne Andersson svéd szövetségi kapitány (k) sajtótájékoztatót tart Stockholmban 2021. március 22-én. A 39 éves Ibrahimovic bejelentette, hogy öt év szünet után visszatér a svéd labdarúgó-válogatottba. A jövõ évi, katari világbajnokság selejtezõsorozatát a svéd válogatott hazai pályán, Georgia ellen kezdi március 25-én. MTI/EPA/TT Hírügynökség/Jonas Ekstromer
Sport

Kornis Vivien

Szerkesztő

A BBC szerint jól halad a 39 éves csatár és az AC Milan közti tárgyalás a szerződéshosszabbításról, ami egyébként júniusban járna le. 

Arról egyelőre nem szólnak a pletykák, mikor írhatják alá az új megállapodást. Soron kívül Országszerte akadozott a Vodafone és a Digi szolgáltatása is kedden

Az egykori Paris Saint-Germain, Manchester United és Inter Milan játékos nemzetközi futballtól való visszavonulásból tért vissza a svéd válogatottal a pályára márciusban egy öt éves szünet után. 

Ibrahimovic a szezonban 15 gólt szerzett a Milannak.

Nagy Márton az üzemanyagár-csökkenésről: megértette mindenki, mit szeretne a kormány

A nemzetgazdasági miniszter szerint nagyon közel vagyunk ahhoz, hogy az üzemanyagárak visszakerüljenek a referenciaszinthez. Egyúttal megfontolandónak tartja, hogy a régiós átlagár helyett csak a szomszédos országokat vegyék alapul.