Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,32 Ft
Euró
392,17 Ft
Font
458,13 Ft
Bitcoin
63,262 $

A Barátok közt Kertész Vilmosa is elköszönt, lezárult egy korszak

Kedden lehetett az utolsó forgatási napja Kertész Vilmosnak a Barátok köztben, aki a kezdetek óta tagja volt a stábnak.

Fotó: Instagram/Várkonyi András
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy ideje már tudni, hogy a Barátok közt sorozatnak hamarosan vége, nincs tovább. A számok már közel sem voltak olyanok, mint régen, de így is komoly űrt fog maga mögött hagyni a sorozat, amin generációk nőhettek fel.

A 2000-es évek előtt elindult sorozat gyakorlatilag azt az űrt töltötte be, amit a Szomszédok hagyott maga mögött, a másik nagy legenda. Több mint 20 évvel később eljött az idő, hogy az RTL Klub sorozata is nyugdíjba vonuljon. Soron kívül Ezt a férfit keresi a rendőrség a szentesi gyilkosság ügyében

Kiss Ramóna is érzelmes sorokat fogalmazott meg, akinek nagyon sokat jelent a sorozat. Rengeteget köszönhet a Barátok köztnek, akárcsak Várkonyi András. A 71 éves színész a kezdetek óta alakíthatta Kertész Vilmost a sorozatban, és az egyik legnépszerűbb szereplője volt.

1998-ban talán ő sem gondolta, hogy 2021 lesz az a dátum, amikor lezárul számára ez a kaland. Egészen hihetetlen és hosszú karrier ez, nemcsak a sorozat, hanem a neves és elismert színész számára is.

A Szomszédokban is játszott színész az Instagram oldalán keresztül erősítette meg kedden, hogy véget ért a nagy kaland. „Ma ért véget a nagy kaland. Viszlát Barátok!” – írta a posztjában Várkonyi.