Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,374 $

Curtis sztárszelfije azonnal több mint kétezer likeot ért

Ritkán látni ilyen szelfiket, így nem csoda, hogy rövid időn belül sok like futott be a képre, ami egy remek forgatási napot jelenthetett.

...svg content...Fotó: Instagram/Curtis
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

A híres rapper megállíthatatlan, hiába a sok negatív komment, a rosszabb időszakok, sorra húzza elő az ász lapokat a pakliból. Valóban, Curtis szinte nem tud hibázni, ha zenéről van szó, emiatt is van olyan nagy neve a szakmában.

Valószínűleg erre született, az alkotásra, és ő is ugyanolyan művész, mint bárki más, hiszen a dalszövegírás távolról sem egyszerű. Ha valaki igazán sikeres akar lenni, akkor a lehető legjobb szövegre van szüksége. Soron kívül Záporok és zivatarok várhatók pünkösdhétfőn, néhol még jégeső is lehet

Oroszlán Szonja és az egyik legjobb barátja beperelt egy magazint, ami csődbe is ment

Curtis nagyon érzi a sorokat, és ezt már számtalan alkalommal bizonyította. Valószínűleg a következő években is hasonló lesz a helyzet, mert nem mindig csak a saját dalaival tarol. Nagyon kíváncsiak várjuk, hogy mit hoz számára a jövő.

Most például egy sztárokkal teli társaságban láthattuk őt, amihez valószínűleg a LifeTV-nek van köze, akik nemrég mind szerepeltek a Bréking című műsorban. Még egy óra sem telt el, és Curtis képére több mint 2 ezer like érkezett.

Verőcei hajóbaleset: kishajókkal és drónokkal folyamatosan keresik az eltűnteket, a túlélő férfi súlyosan megsérült

Friss információk érkeztek a Verőcénél történt halálos balesetről.