18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,162 $

Belepirulsz Irina Shayk új fehérneműs képei láttán, lenyűgöző a teste

A híres modell egy nagyon extravagáns fehérneműben jelent meg, ami rendkívül látványos módon emeli ki az alakját.

...svg content...Fotó: Instagram/Irina Shayk
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

A modellek világában számos különleges karakter dolgozik, akik mindig meglepetést képesek okozni. Azok a modellek, akik erre születtek, általában hatalmas követőtáborral rendelkeznek, és férfiak milliói epekednek utánuk.

Elnézve a képeiket, mindez nem lehet furcsa, hiszen egyrészt sugárzik belőlük az erotika, másrészt szenzációsan néznek ki. Gyakorlatilag a tökélességet sugallják, még ha az szó szerint nem is létezik, vagy csak más formában. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

A tökéletesség relatív, mert mindenkinek más a tökéletes, de azzal kár lenne vitatkozni, hogy Irina Shayk erősen ebbe a kategóriába sorolható. Híres modellkét emberek millióihoz jutnak el a róla készült divatképek.

Berkiék távoztak a LifeTV műsorából, ők az új sztárok a Van életünkben

Hamarosan 15 millió követője lesz az Instagramon, ami az egyik legmagasabb szám az ismert modellek között. Ezek után el tudjuk képzelni, hogy mekkora a marketingértéke Irinának, aki most különösen odatette magát.

Egy olyan szettel állt elő, ami egyrészt több mint vadítóan áll rajta, másrészt remek tippeket adhat azoknak a nőknek, akik igazán le akarják nyűgözni a párjukat, vagy valami pluszt vinnének a kapcsolatukba, ami hiányzik.

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.