Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,76 Ft
Euró
395,20 Ft
Font
473,02 Ft
Bitcoin
63,833 $

Te jó ég, így locsolták meg Exatlon-Livit húsvéthétfőn

Fogalmazzunk úgy, hogy Livi nem maradt szárazon, tradicionális módon locsolták meg, de neki még ez is jól áll.

...svg content...Fotó: Instagram/Török Lívia
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A hagyományok őrzése nagyon fontos, kiemeltképp ebben a felgyorsult világunkban, amikor az értékek egyre inkább kikopni látszanak. Igenis komoly fontossággal bír, hogy a hagyományokat átadjuk a fiatal generációnak.

Ezek közé tartoznak a húsvéti szokások is, kezdve a tojásfestéssel, illetve a locsolkodással, aminek vidéken még nagyobb hagyománya van. Szép dolgok ezek, és mivel évente csak egy húsvét van, nyugodtan fordíthatunk időt ezekre a dolgokra. Soron kívül Magyar Péter ma este élőben fog beszélni a volt barátnőjéről az ATV-nél

Az Exatlon Hungary egyik legnépszerűbb versenyzője, aki már nincs játékban, miután a párbaján négy medált is felhasználtak ellene, noha saját erőből könnyedén kiverte volna Dórit, a legerősebbnek tartott játékost, szintén fontosnak tartja a hagyományokat.

Köllő Babett egy sokkoló, több millió forintos tisztességtelen ajánlatot is kapott

„A locsolkodás tipikus magyar hagyomány. Húsvét hétfőn a fiúk, férfiak hajnalban felkerekedtek, és vödörnyi vízzel elindultak locsolni az ismerős lányokat, asszonyokat, hogy azok az egész évben frissek, üdék maradjanak, vagy ahogy mondani szokás: “el ne hervadjanak”.

„Ezért a hölgyek a nemes alkalomra legszebb ruhájukban pompáztak.Mai napig él ez a hagyomány, igaz már csak kevés helyen, de én imádom ezt a vicces, mégis nagyon egyedülálló szokást. Fiúk, ti szoktatok locsolkodni? Lányok, ti szeretitek a locsolást? Kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek!”

Livi számára sem maradt el a locsolkodás, és kapott egy jó nagy adag vízmennyiséget, ami után gyorsan át kellett öltöznie, mivel hétfőn nem volt túl meleg.

Szentkirályi Alexandra szerint Magyar Péterék már leosztották a zsíros pályázatokat

Szentkirályi Alexandra, a Fidesz egyik vezető politikusa elmondta, mit gondol Karácsony Gergely főpolgármester legutóbbi döntéséről.