Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,76 Ft
Euró
395,20 Ft
Font
473,02 Ft
Bitcoin
63,833 $

Exatlon Franciska tisztázta, az ajtótöréssel nem befenyíteni akarta a bajnokokat

Franciska elmesélte, hogy mit érzett akkor, amikor volt az az ominózus ajtócsapkodása, aminek a faház ajtaja látta kárát.

...svg content...Fotó: Instagram/Szabó Franciska
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Volt egy pont, amikor a bajnoknál elszakadt a cérna, és olyat belevert a faház ajtajába, hogy az majdnem kiszakadt a helyéről. A komoly izomzattal rendelkező versenyző számára nem lett volna túl nagy kihívás darabokra törni az ajtót, de nem ez volt a célja.

Az Exatlon Hungary extra műsorában erről is őszintén beszélt, mert tartott attól, hogy hogyan jön ez le a nézők felé, és milyen reakciók fogadják, amikor hazautazik Dominikára, ami idő előtt történt meg a súlyos sérülése miatt. Soron kívül Magyar Péter ma este élőben fog beszélni a volt barátnőjéről az ATV-nél

„Mennyire volt kemény az az ajtó?” – hangzott el a kérdés az Exatlon Hungary extra műsorában, aminek legutóbb Franciska volt a vendég. „Fú, nem tudom, csak azt éreztem, hogy miután lement a gőz, tiszta seb a kezem, kicsit fáj.”

„Másnap a ziplineon kellett menni, csak szorítani kellett azt a fogórészt. Ott éreztem, hogy nagyot vágtam bele abba az ajtóba, de hát tulajdonképpen magammal szúrtam ki.” – folytatta a sztorit a bajnok.

„Nem bántad meg?” – érkezett a következő kérdés. „Mármint, hogy nem szakadt le az ajtó? Egyáltalán nem! Ott mondjuk bent egy kicsit így féltem, fú, jó lenne még jó sokáig műsorban maradni, mert kijövök, engem itt megköveznek.”

Ebben a szexi bikiniben töltötte a húsvétot Rita Ora, eszméletlenül jól néz ki

„Mondom, így kicsit csendesedjen el ez a szitu.” – tette hozzá Franciska, akinek végül nem volt mitől tartania, mivel nem volt negatív lecsengése a dühkitörésének. Éppen ellenkezőleg, az egyik legőszintébb reakció volt, amit valaha láthattunk a műsorban.

„Nem szégyellem, csak nem tudtam, hogyan jött le kívülről a nézőknek. Ez volt főként, mert most az más, amikor benne vagy, a mindennapi események, de ha csak egy szituációt közvetítenek a nézők felé, és csak azt látják, hogy én ott elszabadulok, és mindent török-zúzok, akkor meg úgy jön le, mint egy elmebeteg.”

„Nem befenyíteni akartam a csapatot, hanem volt egy érzelmi kitörésem, ami igazából azért szólt, mert annyira akartam a csapatnak a győzelmét, csak ez a sorozatos kudarc, a kihívások…”

Szentkirályi Alexandra szerint Magyar Péterék már leosztották a zsíros pályázatokat

Szentkirályi Alexandra, a Fidesz egyik vezető politikusa elmondta, mit gondol Karácsony Gergely főpolgármester legutóbbi döntéséről.