Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,77 Ft
Euró
391,99 Ft
Font
458,28 Ft
Bitcoin
62,381 $

Exatlon: Franciska elmondta a véleményét Palik Lászlóról

Franciska nagyon őszintén beszélt arról, hogy mi a véleménye a legendás műsorvezetőről, akinél jobban senki sem tudja beleélni magát egy közvetítésbe.

Fotó: Instagram/Szabó Franciska
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Erre már számtalan példát láthattunk, többek között a forma-1-es közvetítések ideje alatt is. A mai napig vannak, akik emlegetik őt, hogy mennyire hiányzik számukra, de természetesen annak is örülnek, hogy az Exatlonban hallhatják őt.

Az Exatlon Hungary legnagyobb sztárja több évtizedes tapasztalattal rendelkezik, minden a kisujjában van, nem okoz számára problémát a futamok közvetítése, miközben óriási beleéléssel végzi a munkáját. Soron kívül Ezentúl az önkéntesek is csak erkölcsi bizonyítvánnyal dolgozhatnak a gyerektáborokban

Franciska, aki drámai módon, egy súlyos sérülés miatt volt kénytelen távozni az Exatlonból, szintén sok emléket őriz Palikról. Nem egy alkalommal tudta őt megnevettetni, még a futamok ideje alatt is.

„Szerintem zseniális műsorvezető, és nagyon látszik, hogy annyira szereti a műsort, szíve-lelke benne van. Amikor végigmegyek a pályán, hallom is, amiket mondani szokott, és sokszor nagyon vicces.” – válaszolt arra a kérdésre Franciska, hogy mit szeret igazán Palikban.

„Amikor a vizes pályán kimásztam a medencéből, ilyen kis alagútban kellett kúszni , és mondja, hogy ‘kint is van Franci, úgy kúszik, mint egy cserebogár.’ Ilyeneket mindig mondott, meg az aranypályán a bukfencnél: ‘Lássuk azt a híres bukfencet, ott is van!’”

Köllő Babett egy sokkoló, több millió forintos tisztességtelen ajánlatot is kapott

„Olyan vicces, ahogy így előadja, de körülbelül ezer ilyen volt, nem mind maradnak meg.” – tette hozzá Franciska, aki mindig szívesen emlékszik vissza azokra a pillanatokra, amikor Palik kommentálta a versenyeit.

Egy év alatt megduplázódott a kanyarós megbetegedések száma

Kutatók mutattak rá egy riasztó tendenciára: globálisan megfigyelhető volt, hogy egy év leforgása alatt szinte megduplázódott a kanyarós megbetegedések száma.

Lisztes Krisztián szerint a Ferencváros a legjobb csapat az NB1-ben

Lisztes Krisztián fia góllal és gólpasszal tért vissza a sérülését és a nehezebb időszakát követően, de még mindig nagyon fiatal, sokat fejlődhet a jövőben.

Ezentúl az önkéntesek is csak erkölcsi bizonyítvánnyal dolgozhatnak a gyerektáborokban

Csak erkölcsi bizonyítvánnyal lehet ezentúl gyermektáborokban dolgozni a Fidesz törvényjavaslata szerint. Ez pedig a középiskolás önkéntesekre, civilekre nézve is kötelező lesz.