Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,82 Ft
Euró
394,75 Ft
Font
471,82 Ft
Bitcoin
63,579 $

Így ájult el a templomban Gáspár Bea

Bea egy nagyon érdekes emléket osztott meg a LifeTV műsorában, a Van életünkben, mert kiderült, hogy egyszer elájult a templomban.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Bea
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nemrég volt Győzike és Bea 28. házassági évfordulója, amire a családfő egy nagy étkészletet ajándékozott feleségének, aki először azt gondolta, hogy több millió forintos meglepetést kap, de nem így lett.

Még mindig nagyon jól emlékeznek a nagy napra, ami egészen különleges volt, és az egyik legnagyobb esemény Salgótarján történetében, melyet nem sokan mondhatnak el magukról. Győzike az esküvő napjáig nem is láthatta Beát. Soron kívül Orbán Viktor szerint hazánk a gazdasági semlegesség politikáját meg tudja csinálni

„Képzeljétek, Beát nem láttam menyasszonynak, csak a templomban. Én nem láttam őt, csak a templomban.” – mesélte Győzike a LifeTV kamerái előtt Virágnak és Krisztiánnak. „Első kérdésünk egymáshoz? Ettől már valamit?” – vágta rá szinte teljesen egyszerre Győző és Bea.

„Azt mondtad, ‘éhes vagyok Bea’. Én azt mondtam, nem ettem, de… Nem, én ettem akkor!” – idézte fel Bea a közel 30 évvel ezelőtti emlékét. „Ettem, tudod, mit ettem? Egy fél rántott húst, mert amikor elsőáldozó voltam, rosszul lettem és elájultam a templomban, mert nem bírtam enni.”

„Az izgalomtól elájultam, és most, hogy ne ájuljak el, anyám azt mondta, nehogy ne egyek, mert ha nem eszek, akkor megint elájulok a templomban.” – mesélte nevetve visszaemlékezve Bea, ami akkor egy hatalmas esemény volt a faluban.

Kylie Jenner bikinis dekoltázsa most mindent visz

„Gyerekek, még annyi embert, mint a faluban menyasszonyt volt nézni… Ennyien a faluban még nem voltak.” – árulta el Győzike, amire Bea azt mondta, valóban nagyon sokan voltak kíváncsiak a menyegzőjükre.