Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,48 Ft
Euró
400,15 Ft
Font
480,49 Ft
Bitcoin
61,193 $

Exatlon: így beszélte ki Gréti Viktort, furcsa dolgokat mondott róla

Gréti Dórinak mondta el a véleményét Viktorról, aki egyre távolabb kerül a két lánytól, amit részben magának is köszönhet.

...svg content...Fotó: Instagram/Szente Gréti
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Nemrég Gréti érezhette magát távolabb Dóritól, aki egyáltalán nem tartotta jogosnak azokat a dolgokat, amiket a fiatal lány mondott róla, bár eddig is javarészt a saját igazát hajtogatta, így ez nem okozhatott nagy meglepetést.

Most fordult a kocka, Gréti és Dóri ismét egymásra talált, ezúttal Viktor kapcsán, aki szerencsétlennek érezte magát a legutóbbi futamain. Dorottyának ez nem tetszett, ahogyan a hangsúly sem, majd felállt és otthagyta a csapattársát. Soron kívül Fogdából hívta össze Óbuda alakuló ülését Kiss László

„Azt érzem, hogy egy olyan embert, aki egész héten be van feszülve, amiatt, hogy férfihét van, és jön a párbaj, elég nehéz úgy támogatni, ha folyamatosan ellöki az embereket.” – mondta el a véleményét Gréti Dórinak a TV2 kamerái előtt.

„Teljesen rá van feszülve a dolgokra, még ha nem is mutatja. Tegnap is az egyik futam után leült a bencsre, és mondta, hogy ezt nem tudja kommentálni, teljesen ki volt akadva és szerintem igazából az volt a hiszti.”

„Szóval, ha a többiek azt mondják, hogy te ragasztod ránk ezt a feszkót, meg te vagy a hisztis, akkor ő igazából nem tudom, hogy milyen. Ha elég erősnek érzi magát és tudja, hogy itt van a helye a játékban, akkor nem szabad ezen kattognia, hogy a csapat nem bízik benne, mert önmagában is bíznia kell.”

Fenékvillantós képpel kívánt boldog húsvétot Opitz Barbi

„Ha nem hozza az első két pontot, akkor még inkább ráfeszül és ezért nem jön a harmadik. Az meg, hogy nem érzi a támogatást, meg a meghallgatást, én erre azt tudom mondani, hogy amikor én kijöttem és elmondtam neki, hogy mi most eltávolodtunk egymástól és vázoltam neki ezt az egész helyzetet, vártam egy kis tanácsot, akkor ő megint csak a fiúhéttel jött és csak a végjátékon gondolkozik, ami fontos, mert valakinek ezen is kell gondolkoznia, csak én sem éreztem a meghallgatást a részéről, akkor én miért hallgassam meg?”

„Attól félek, hogy minden héten, amikor fiúhét van, ráadásul most visszük is magunkkal ezt a fiúhetet, ez a teljesítménye rovására fog menni, mert ilyenkor csak arra tud fókuszálni, hogy ő a játékban akar maradni, és erre megy el szerintem az összes energiája.”

„Mellette távolságtartóbb is, kicsit el is taszít minket magától, vagy nem úgy kommunikál, ahogy szokott általában. Szerintem elvágja maga körül az utakat ilyenkor. Csapatszinten sem egészséges az, hogy ilyen feszültségek vannak, meg neki sem jó.”