Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
370,96 Ft
Euró
397,10 Ft
Font
470,08 Ft
Bitcoin
66,436 $

Ennyi a minimum ára Haalandnak ezen a nyáron, elképesztő összeg

Ez az összeg később csak növekedhet, így azok a top-klubok, akik kivárnak, megkockáztatják, hogy később még nehezebb dolguk lesz.

...svg content...Fotó: Twitter/ Borussia Dortmund
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Jelen pillanatban az átigazolási piac főként Haaland esetleges eligazolásáról szól, noha a norvég világsztár csak nemrég csatlakozott a Dortmund együtteséhez, ahol ipari mennyiségben kezdte el termelni a gólokat.

A csatár állítólag már eldöntötte, hogy a Real Madridban akar játszani, de ez távolról sem lesz ilyen egyszerű, mivel a klubja nem hajlandó elengedni, míg a spanyolok nem fognak belemenni egy licitháborúba. Soron kívül Medián: érdekes különbség mutatkozott meg a Fidesz, a DK és a Tisza Párt szavazói között

Ennek főként az az oka, hogy a pénzük jelentős részét Mbappé leigazolására szánják, akinek szintén az lehet a vágya, hogy a Real Madrid színeiben folytassa tovább a pályafutását. A PSG sem szívesen válna meg a sztárjától, aki továbbra sem írta alá az új szerződését, és nemrég tett egy érdekes kijelentést a jövője kapcsán.

Fabrizio Romano arról jelentett, hogy a Dortmund megpróbálja megtartani Haalandot a következő szezonra, de ha nem jutnak be a Bajnokok Ligájába, akkor ez még nehezebb lesz. A hírek szerint az ára ezen a nyáron 150 millió euró, ez alatt az összeg alatt valószínűleg nem lehet leigazolni.

Csökkentette Kylian Mbappé árcéduláját a Paris Saint-Germain

Közben a norvég sztár ügynöke, Raiola öt top-klubbal tárgyal, de egyelőre csak a megbeszélés első fázisaiban tartanak, ugyanakkor hamarosan előrelépés várható az ügyben. A sztárügynök számára sem mindegy, hogy mekkora összegért kel el Haaland, hiszen egy ilyen átigazolással súlyos pénzeket szakíthat, mint tette azt már több más játékos esetében is.

Kiderült, mi jelenleg Magyar Péter legnagyobb kihívása, várja az emberek döntését

Magyar Pétert egyre többen igyekeznek meggyőzni arról, hogy vállaljon munkát az Európai Parlamentben, és most pontosan erről kérdezi meg az embereket.

Eljött a nagy nap, Mbappé pályára léphet az Európa-bajnokságon

Eljött a nagy nap, amikor is Franciaország is megkezdheti a menetelését az Európa-bajnokságon, amit természetesen élőben közvetít a televízió.