Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,98 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,327 $

Ilyen Gáspár Evelin, amikor feldob egy látványos sminket

A csinos sztár továbbra is nagyon jól érezheti magát a bőrében, minden adott ahhoz, hogy szebbnél szebb képek készüljenek róla.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Gáspár Evelin minden bizonnyal azok között van, akiknek igen magasan ível felfelé a karrierjük, noha a család oldaláról nincs minden rendben, de Győzike, Virág és Bea erős magot alkotnak együtt Evelinnel, már hosszú évek óta.

Ezt jó látni, hiszen a családnál és az egészségnél nincs fontosabb, a többi csak másodlagos. Sokan erre csak akkor eszmélnek rá, ha valami váratlan és baj történik. Evelinnek már sok mindenben volt része az évek alatt, és rengeteget erősödött. Soron kívül Szoboszlai Dominik ismét hazai pályán játszhat, élőben adja a tv

Nemcsak mentálisan erősödött, hanem külsőleg is, mivel úgy döntött, hogy egy teljesen más formát fog mutatni. Élete egyik legjobb döntése volt, és hirtelen el is tűntek a testére vonatkozó negatív kommentek.

DMX drogtúladagolás miatt intenzívre került, állítólag vegetatív állapotban van

Most, ha még vannak is ilyen kommentek, azok főként arra irányulnak, hogy vékony. Összességében azonban teljesen rendben van a súlya a magasságához képest, és különben is, kit érdekel, ki és mit mond, ha odabent jól érezzük magunkat.

Evelin sugárzik a pozitív energiától, és igyekszik magát adni. Az utóbbi időben egyre többször láthatjuk őt sminkelt arccal, ami a felkéréseinek is köszönhető. Most egy kedves kis képpel jelentkezett be a követőinek, akik nagyon örültek ennek.

Harris kampánya belehúzott a költekezésbe, Trumpék eltörpülnek mellettük

Kamala Harris kampánya rengeteg pénzt költ, Donald Trump-hoz képest is.

Halálra gázolt egy motoros egy 75 éves nőt a Balatonnál

A 75 éves nő hibázott, ami az életébe került, olyan súlyosan megsérült, hogy már nem lehetett rajta segíteni.