Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,25 Ft
Euró
395,07 Ft
Font
472,57 Ft
Bitcoin
63,765 $

Győzike elárulta, Virág hisztériázni és sírni kezd, ha Krisztán haza akar menni

A család nem túlzottan boldog azzal, ahogy Virág kezeli a helyzetet Krisztiánnal, de ez az első kapcsolata, így részben érthetőek a reakciói.

...svg content...Fotó: YouTube/LifeTV
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Virág már egészen kicsi gyerekként megismerkedhetett a sztárság világával, gyakorlatilag kamerák között nőtt fel a Győzike Show miatt, így számára a jelenlegi forgatások a LifeTV-vel nem jelenthetnek különösebb gondot.

Azóta felcseperedett és van egy komoly kapcsolata, ráadásul Krisztián szintén szerepet vállalt a műsorban, aki üde színfoltja a show-nak. Most azonban Győziék elkezdtek aggódni, mert úgy látják, hogy Virág túlságosan is ragaszkodik a szerelméhez, nem ad neki elegendő teret. Soron kívül Volt kedvese arról, kicsoda Magyar Péter valójában: erre nem is merek válaszolni

Győzike elmondta a véleményét, mert szerinte Virág elveti a sulykot, pedig nem lehet birtokolni a másikat, és ezen változtatnia kellene a lánynak. Az alább látható jelentben szüleivel beszélget, akiket megkért, hogy vigyék el a szemészetre, mert időpontja van.

„Miért, Krisztián nem tud elvinni téged?” – tette fel a kérdést Győzike. Virág erre azt felelte, hogy jelenleg nem elérhető a párja, a barátaival tölti az időt. „Úgy volt, hogy elvisz a szemészhez, közben meg elment. Becsapott.”

Pataky Attila kimondta, veszett módon gerjedt Zalatnay Saroltára

Győzike szerint talán jobb, lenne, ha összeköltöznének, de Virág nem akar erről hallani, mert úgy érzi, még nincs azon a szinten. „Egyébként Virág, nem gondolod azt, hogy egy kicsit szemtelen vagy, hogy ezt a gyereket teljesen magadnak akarod?”

„Van egy élete… van egy élete, el kell őt engedni, nem hisztériázni, ha elmegy” – mondta Győzike, míg Bea szerint minél inkább fogja Krisztiánt, annál inkább szabadulni akar „Virág olyan, mint az apukája, önfejű és ha nem az van, amit ő akar, akkor nem hisztizik, hanem toporzékol, ugyanúgy, mint Győző.”

„Ez az leső párkapcsolata, és ugye még ebben nem jártas, nem tudja, ez hogy működik, most tanulja, ennél fogva, amit én látok ebből, az az, hogy szinte megfojtja sokszor a fiút, tehát nem akarja azt, hogy nélküle is egy percet eltöltsön, ez nem mindig jó.”

„A non-stop együttlét lehet olyan, hogy ‘hú, annyira szeretem, annyira imádom’, utána meg van az, hogy bekapom, kihányom.” – osztotta meg a véleményé Bea, míg Győzi elárulta, hogy amikor Krisztián haza akar menni, Virág hisztériázik, sír… „Virágnak ezt kellene felfognia, hogy Krisztián nem az ő tulajdona.”

Magyar Péter reagált volt barátnője súlyos állításaira, akinek megkérte a kezét és zsarolással vádolja

A Tisza Párt vezetője hosszasan reagált Vogel Evelin súlyos állításaira, ami akár több szavazót is eltántoríthat a baloldali párttól.