Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,98 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,247 $

Exatlon: Anna egy igen érdekes titkot húzott ki Viktorból

Annának elég sok időre volt szüksége arra, hogy megismerje Viktor ezen részét, de most már ezt is tudja róla, ami sokat segíthet.

...svg content...Fotó: Instagram/Kővári Viktor
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Eleinte úgy tűnt, hogy Anna és Viktor remek kapcsolatot fognak ápolni egymással, majd kiderült róluk, hogy „tűz és víz.” Az sem segített a helyzeten, hogy Benő és Viktor egymásnak feszült, miközben Anna nagyon jóban lett a fiatal kihívóval.

Benő kiesése után Viktor ismét közeledni kezdett Annához, de csak barátilag, és most sokkal inkább megértik egymást. Immáron a taktikát illetően is jól el tudnak beszélgetni, miközben Anna megtudott egy fontos dolgot a csapattársától. Soron kívül Szoboszlai Dominik ismét hazai pályán játszhat, élőben adja a tv

„Tök jó meglátásaid voltak a végjáték első fordulójában, és a fiúk taktikájában csomószor felszólaltál, meg mondtad, hogy, mi, szóval mindenki örül. A lányrész meg… mondjuk úgyis, ahogy szoktuk.” – kezdte Anna a beszélgetést a versenynap előtt.

Viktor azonban nem tudja, hogy mitévő legyen, teljesen összezavarták a lányok. „Viszont lányrészről szeretném, ha segítenél, olyan tekintetben, hogy te azért nagyon tudod motiválni a lányokat, és mind a négyen nagyon erősek vagytok.”

„Az az egy-két jó szó a lányoknak, tőled sokkal hatásosabb, mintha én mondanám nekik.” – ismerte el Viktor, aki egyre inkább kijön Annával. „Azt gondolom, hogy Viktor is pont annyira szeretné megnyerni ezt a napot, mint én, vagy bárki más a csapatból.”

Exatlon-Ákos elmondta, milyen kapcsolata volt Franciskásval

„Talán a tegnapi napból adódóan egy kicsit jobban benne van ez a versenydrukk, és nagyon-nagyon akarja, de amennyire furcsa volt nekem az elején az, vagy amennyire azt hittem, hogy ő befelé fordul, amikor kicsit komorabb.”

„Egyszer rákérdeztem, és mondta, hogy nem, csak belőle így jön ki a versenyhelyzet, a versenydrukk, úgyhogy azóta tudom, hogy csak át kell kapcsolnia, és ha ezt az arcot vágja, akkor igazából csak egész nap, vagy egész reggel az adott versenynapra készül, és én reggel is ezt láttam rajta.”

Kiütéssel nyertek Szoboszlaiék Kerkezék ellen, és vezetik a bajnokságot

Szoboszlai Dominik és Kerkez Milos is kezdett a legutóbbi összecsapásukkor az angol bajnokság 5. fordulójában.

Nem született gól az Újpest-Diósgyőr meccsen az NB1-ben

Az Újpest és a Diósgyőr nem bírt egymással z NB1 7. fordulójában, még csak gól sem született a mérkőzés alatt.