Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,98 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,247 $

Exatlon: így még nem láthattuk a bajnokokat, más dimenzióba kerültek

A bajnokok minden lehetőséget megragadnak arra, hogy képesek legyenek kihozni magukból a lehető legtöbbet.

...svg content...Fotó: Instagram/Virág András
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ez azonban még számukra sem egyszerű, mivel szinte minden egyes nap vannak versenyek, és ez mentálisan is komoly kihívást jelent. Rettentő nehéz mindezt fejben menedzselni, úgy megoldani, hogy mindig meglegyen az adott forma.

A bajnokok ráadásul már három társukat is idő előtt vesztették el, és lehetséges, hogy Suti András után Lilkó lesz a következő, akinek a jobb keze sérült meg súlyosabban. A begipszelt végtag nem sok jót vetít előre. Soron kívül Szoboszlai Dominik ismét hazai pályán játszhat, élőben adja a tv

Virág Andris, akinek néha az érzelmei mindent felülírnak, és nem tartozik a legnyugodtabb játékosok közé, most pont ő volt az, aki egy meditációs gyakorlatra hívta a csapattársait a versenynap előtt, mert ha elbuknak, akkor ők fognak párbajozni és ismét búcsút kell inteniük valakitől.

Exatlon-Ákos elmondta, milyen kapcsolata volt Franciskásval

„Most mindenki, aki már ott tart, próbálja meg azt az érzést előhúzni, amikor megcsináltad az utolsó akadályt, kijöttél és annyira érzed, hogy ezt most megcsinálod, hogy ezt az érzést próbáld beletenni most magadba.” – mondta András a meditáló társainak. Ezt mindig, akármikor tudd előhúzni.”

Andris a meditáció után a TV2-nek adott interjút. „Próbáltam a csapatot kicsit úgy összekovácsolni, hogy együtt egy lélekkel, egy rezgésekkel menjünk a mai napba, hogy nagyon jól tudjunk teljesíteni. Nagyon bízom benne, hogy ez sikerülni.”

Kiütéssel nyertek Szoboszlaiék Kerkezék ellen, és vezetik a bajnokságot

Szoboszlai Dominik és Kerkez Milos is kezdett a legutóbbi összecsapásukkor az angol bajnokság 5. fordulójában.