Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,78 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,212 $

Exatlon: hol van az a „hajszál” Virág Andrástól?

A bajnokok ezt a kérdést igyekezték megválaszolni, mert az utóbbi időben András bármennyire is akar, nem úgy jönnek össze a dolgai, mint azt szeretné.

...svg content...Fotó: Instagram/Virág András
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Virág Andrásnál talán senki sem rendelkezik több önbizalommal, de az tény, hogy többen is jobb játékosok nála. Krisztián, Bálint és Ákos is ebbe a kategóriába sorolható, akik ellen normál körülmények között egyszerűen nem nyerhet.

Voltak már nagy győzelmei, ugyanakkor nem konstans a teljesítménye, és a képességei nem érnek fel a három említett játékoshoz, még ha bizonyos időközönként egy körben jobb is náluk. Összességében azonban mögöttük van, és ezt néha mintha egyáltalán nem ismerné be magának. Soron kívül Szoboszlai Dominik ismét hazai pályán játszhat, élőben adja a tv

Balázs és Iza arra próbáltak rájönni, hogy mi lehet az oka András sikertelenségének az utóbbi időben, miközben rendre azt hangsúlyozza, hogy egy „hajszál” hiányzott számára a győzelemhez, ami pár nézőnél kiverte a biztosítékot.

„Ez egy olyan sportverseny, amiben minden héten benne van a párbajnak a lehetősége, és pláne a régebbi játékosok szerintem pont abban tudnak fejlődni és abban kell fejlődniük, hogy megszokják ezt az impulzust, ezt az ingert, hogy minden héten lehet, hogy veszélyben vagy.” – mondta Balázs a TV2 kamerái előtt.

„Úgy gondolom, hogy Andris hétről hétre jobb lesz ebben a szituációban.” – tette hozzá Balázs, míg Iza szerint már most nagyon sokat fejlődött a csapattársa. „Pont tegnap dicsértem meg versenyen. Ha meditál, akkor ő is belátja, hogy szüksége van rá.”

Hatalmas ordibálás kerekedett Győzike miatt az autóban, Evelin rendesen kiakadt

„Ha kicsit feszültebb, ő már keresi rá a megoldást, hogy ne legyen ennyire feszült, és ez tök jó.” – folytatta Iza. „Ezért profi sportoló.” – szólt közbe Balázs, aki nagyon is elismeri András tehetségét és azt, amit ő képvisel.

Elítélték az észak-koreai határt átlépő amerikai katonát

Bűnösnek vallotta magát dezertálás vádjában Travis King amerikai katona, aki tavaly észak-koreai területre lépett, amiért most 12 hónapos elzárásra ítélték.

Sor kerülhet a kulcsfontosságú Trump-Zelenszkij találkozóra

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan amerikai vezetőknek is bemutatja a háborút lezáró "győzelmi tervét".

Hajóra szállt Orbán Viktor, Szentkirályi Alexandra is vele tartott (videó)

Orbán Viktor miniszterelnök és Szentkirályi Alexandra is ellenőrizte az árvízhelyzetet, többek között vízi úton is.