18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,28 Ft
Euró
386,10 Ft
Font
450,16 Ft
Bitcoin
65,489 $

Újabb lövöldözés Amerikában, négyen meghaltak, köztük egy gyerekkel

Több halálos áldozata is van a legújabb amerikai lövöldözésnek, ami Kaliforniában történt. A hírek szerint a gyanúsítottat élve fogták el, akit kórházba szállítottak.

...svg content...Fotó: Ilusztráció/Pixabay
Külföld

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az ABC7 NEWS beszámolója szerint a lövöldözés egy dél-kaliforniai irodaházban történt, melynek következtében négy ember meghalt, köztük egy kiskorúval. A gyanúsítottat a rendőrség a lövöldözés során megsebesítette, és kórházba szállították.

A lövöldözés szerdán, 17 óra 30 perc körül történt egy kétszintes irodaházban Orange-ben, Los Angelestől délre. A rendőrség gyorsan kiért a helyszínre, majd a feltételezett támadóra lövéseket adtak le. Soron kívül Hivatalos: Oroszországban folytatja a Ferencváros edzője

Egyelőre nem tudni, hogy milyen állapotban van a támadó, de azt igen, hogy négyen is meghaltak miatta. Az áldozatok között van egy túlélő, aki megsérült, ő fontos információkat adhat a rendőrségnek a történtekkel kapcsolatban.

A részletek egyelőre nem ismertek, így azt sem tudni, hogy mi lehetett az indítéka a támadónak, valamint kik a halálos áldozatok. A rendőrök a helyszínre való kiérkezéskor több áldozatot találtak, rajtuk már nem lehetett segíteni.

A fél ország védett lehet koronavírus-fertőzéssel szemben

A tűzoltóság hat sérültet látott el, kettőt kórházba szállítottak. Pillanatnyilag az sem ismert, hogy hány éves a gyerekáldozat.

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.