Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,98 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,247 $

Exatlon: videón, ahogy mindenki sír Palik László drámai bejelentése után

Nehéz lenne szavakkal leírni azt, amit az ember átélhetett azokban a percekben, amikor Palik László bejelentette a nagy hírt.

...svg content...Fotó: Instagram/Suti András
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Már egy ideje lógott a levegőben Suti András kiesése, még akkor is, ha csak nemrég csatlakozott az Exatlon Hungary mezőnyéhez. Egyszerűen látszott, hogy nem egy sérülés hátráltatja, hanem egy nem várt betegség.

A hirtelen legyengülése és a látványos súlyvesztése beszédes volt, majd kiderült, hogy a vesével vannak gondok, ráadásul az eset komoly. Paliknak már nem egy ilyen bejelentése volt ebben a szezonban, ezelőtt Janka esett ki idő alatt, önhibáján kívül. Soron kívül Szoboszlai Dominik ismét hazai pályán játszhat, élőben adja a tv

Hatalmas pofon ez a bajnokoknak, akik lehetséges, hogy pár nap múlva Lilkót is el fogják veszíteni, akinek súlyosabban megsérült a jobb keze, gipszet is kapott. Senkit nem lepne meg, ha ő lenne a következő….

Sarka Kata szupermodellként is megállná a helyét

Miután András ott lehetett a társakkal a dobogón az utolsó versenynapján, kissé meglepődtek a társak, amikor Palik bejlentette, hogy nincs tovább. Csak úgy potyogtak a könnyek, annyira meghatódtak a társak.

Szörnyű, hogy ezt már a harmadik alkalommal kell átélniük Franciska és Janka után, akitől ráadásul még el sem tudtak köszönni. Andrisnak erre megvolt a lehetősége, és természetesen ő is elsírta magát, mint azt a felvételeken látni.

Kiütéssel nyertek Szoboszlaiék Kerkezék ellen, és vezetik a bajnokságot

Szoboszlai Dominik és Kerkez Milos is kezdett a legutóbbi összecsapásukkor az angol bajnokság 5. fordulójában.

Nem született gól az Újpest-Diósgyőr meccsen az NB1-ben

Az Újpest és a Diósgyőr nem bírt egymással z NB1 7. fordulójában, még csak gól sem született a mérkőzés alatt.