Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,21 Ft
Euró
391,08 Ft
Font
457,87 Ft
Bitcoin
60,272 $

Exatlon: hihetetlen, megint kiesett egy versenyző, annyira súlyos a helyzet

Palik László egy egészen drámai bejelentéssel kezdte a napot, mert kiderült, hogy az egyik versenyzőnek távoznia kell, méghozzá azonnal, mert komoly egészségügyi gondjai vannak.

Fotó: Instagram/Suti András
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tudni lehetett, hogy Suti Andrással nincs minden rendben, először azt gondoltuk, hogy csak mentálisan érte váratlan kihívás, noha nemrég érkezett Dominikára. Ennél azonban sokkal többről van szó.

Ez már valóban a hihetetlen kategóriába sorolható, mivel nemrég Janka búcsúzott egy betegség miatt, előtte pedig Franciska a súlyos lábsérülése miatt. Előttük pedig Dani, a kihívók legjobbja és a legnagyobb esélyes köszönt el, szintén egy lábsérülés végett. Soron kívül Beismerte a gyógyszergyártó, hogy vérrögöt okozhat a Covid-oltóanyaga

Nemrég Lilkó szenvedett egy súlyos kézsérülést, ő még játékban maradhat, pár nap múlva kiderül, hogy mi lesz vele. András már nem ilyen szerencsés, kétszer is nagyon rosszul érezte magát, a lábait sem érezte, és több kilót fogyott.

Exatlon: Lilkó nem bírja abbahagyni a sírást, teljesen összeomlott

Palik közölte vele, hogy komoly vesegondjai vannak, amiről még csak nem is tudott. Azonnali komolyabb kivizsgálásokra és kezelésekre van szüksége a profi táncosnak, aki semmilyen módon nem terhelheti magát, tehát számára most véget ért az Exatlon, kvázi azelőtt, hogy elkezdődött volna.

Családi tragédia Nádasfőn: egy férfi életét vesztette, a feleségét gyanúsítják a gyilkossággal

Egy férfi életét vesztette, egy nő és két gyermek pedig megsérült. Most friss részletek láttak napvilágot a tragédiáról.