Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,98 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,247 $

Exatlon-Bálint: „Már a hócipőm kezd tele lenni mindennel…”

Bálint nem az a kényes típus, de már neki is kezd elege lenni abból, hogy ilyen régóta laknak a faházban, noha korábban sokkal többet voltak a villában.

...svg content...Fotó: Instagram/Herceg-Kis Bálint
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A kihívók már nagyon szeretnének visszatérni a villába, ahol minden sokkal komfortosabb. A bajnokok valahogy sokkal inkább alkalmazkodni tudtak a faház nomádabb körülményeihez, de egy ideje övék a villa.

Bálint különösen szeretné, ha végre fordulna a kocka, és újra beköltöznének a villába, amire most valós esélyük is lehet. A formájuk nem rossz, a csapatuk összességében versenyképesebb, erőesbb versenyzőkből áll. Soron kívül Szoboszlai Dominik ismét hazai pályán játszhat, élőben adja a tv

Ez azonban még nem jelent automatikus indulást, hiszen az Exatonban bármi megtörténhet, semmit sem zárhatunk ki az opciók közül, de az jól látszik, hogy a kihívók kissé frusztráltak a helyzet miatt, és már mennének.

„Már a hócipőm kezd tele lenni mindennel… azzal, hogy fázunk este, azzal, hogy homokos lábbal tudunk lefeküdni az ágyba… Egy rendeset nem tudtunk fürdeni már nyolc napja, szóval…” – fakadt ki Bálint a csapattársai előtt, miközben már a TV2 kamerái is forogtak.

Forró: Vasvári Vivi kebleit csak egy cuki kiskutya takarja

„Ideje lenne váltani egy kicsit, és én be merem vállalni azt, hogy mindenkinek megteszek egy kis szívességet, ha mindenki olyan szintet hoz, hogy vissza tudunk menni a villába.”

„Szóval találjátok ki, hogy mit szeretnétek!” – tette hozzá Bálint kissé elhamarkodottan, miközben Anna azt kérte, hogy találjon ki egy esti mesét két grófnőről, akik őt és Vivit mintázzák majd. „Legyen nagyon vicces, tartalmas, hosszú és nem zárhatod le röviden a történetet.”

Kiütéssel nyertek Szoboszlaiék Kerkezék ellen, és vezetik a bajnokságot

Szoboszlai Dominik és Kerkez Milos is kezdett a legutóbbi összecsapásukkor az angol bajnokság 5. fordulójában.

Nem született gól az Újpest-Diósgyőr meccsen az NB1-ben

Az Újpest és a Diósgyőr nem bírt egymással z NB1 7. fordulójában, még csak gól sem született a mérkőzés alatt.