Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,78 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,212 $

Exatlon: úgy tűnik, ennyi volt a nagy barátság Dóri és Gréti között

Ennek még nagyon érdekes lehet a folytatása, főleg, ha egymással kerülnek szembe, mivel Gréti egyáltalán nem ügyetlen.

...svg content...Fotó: Fotó: Instagram/Kocsis Lili
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Dórinak az igazi ereje a dobásokban rejlik, de a legtöbb alkalommal izomból próbálja megoldani az ügyességit, és ez nem minden feladatnál működik. Sok esetben azonban igen és hiába nem kiemelkedő a sebessége, a dobótechnikája az, így nyert helyzetben lehet.

Időről időre lelki támogatásra van szüksége, amit az elmúlt hetekben Grétitől kapott meg, majd visszatért Annához. Grétinek pedig fáj, hogy Dóri még csak minimális hálát sem mutat felé, amiért átadta neki a lehetőséget kedden a Nemzetek Viadalán. Soron kívül Szoboszlai Dominik ismét hazai pályán játszhat, élőben adja a tv

„Tudod, azt nem értem, hogy ez egy átlagos versenynap volt, amikor ő egyet futott, én meg mégiscsak egy Nemzetek Viadalán nem futottam egyáltalán. Ez azért mégiscsak egy másik élmény.” – mondta el az érzéseit Gréti Vivinek a TV2 kamerái előtt.

„Kicsit úgy érzem, lemondtam róla azért, hogy ő mehessen, és nem érzem azt, hogy ezt így értékelte volna. Tudom, nem tartozik hálával, meg köszönettel, csak azért úgy…”

„Nem tudom, mi lesz így a jövőben, mert hajlamos vagyok bennragadni ilyen egyoldalú kapcsolatokban, és félek, hogy ebből is az lesz, hogy én adok, adok, adok és nem tudom, hogy vissza fogja-e adni, vagy szeretne-e még ugyanolyan szoros barátságban lenni velem.”

Győzike szebb feleséget kívánt Beának, aki reméli, hogy a férje örökre néma marad

Vivi szerint Dóri be fogja látni, hogy Gréti nagy dolgot tett, csak még egy kis időre van szüksége. Valljuk be, látván az eddigieket, erre nincs túl sok esély, mivel Dorottya elég ritkán látja be, ha hibázott, illetve nehezen fogadja el a kritikát.

Elítélték az észak-koreai határt átlépő amerikai katonát

Bűnösnek vallotta magát dezertálás vádjában Travis King amerikai katona, aki tavaly észak-koreai területre lépett, amiért most 12 hónapos elzárásra ítélték.

Újabb földrengés rázta meg Tajvant

Szombaton 5,3-as erősségű földrengés sújtotta Tajvan keleti partvidékét, fokozva a lakosság aggodalmait a térség szeizmikus aktivitása miatt.

Tarolt a Chelsea szombat délután, már a második helyen állnak

A Chelsea nagyon magabiztosan nyerte meg a londoni derbit a West Ham United ellen, ami egy rendkívül fontos 3 pont volt a csapat számára.