Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
351,98 Ft
Euró
392,96 Ft
Font
468,72 Ft
Bitcoin
63,247 $

Exatlon: Gréti szinte nem akarta elhinni, amit Dóri mondott neki

Gréti szép lassan kiábrándulhat Dóriból, a közös barátságukból, ami talán soha nem létezett, legalábbis abban a formában, mint azt gondolta.

...svg content...Fotó: Instagram/Buzas Dorottya
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sokáig úgy tűnt, hogy Dóri és Gréti a legjobban barátok lesznek, mindenben egyetértettek, és ugyanazon a véleményen voltak. Később azonban Dóri távolodni kezdett, mint azt korábban tette Anna esetében is, és most ott tartunk, hogy a két lány igen távol áll egymástól.

Gréti szomorú, mert a keddi Nemzetek Viadalán átadta a helyét Dórinak, aki még csak külön köszönetet sem mondott ezért. A fiatal lány láthatóan szenved Dorottya viselkedése miatt, és szemtől szemben sem javult a helyzet. Soron kívül Szoboszlai Dominik ismét hazai pályán játszhat, élőben adja a tv

„Arra visszatérve pedig, hogy azt éreztettem, hogy nem értheted, ami bennem van, talán amiatt zárkóztam el, hogy többször éreztem azt, hogy sokat adok magamból, nemcsak feléd, hanem így támogatásként, és nem jön annyi vissza.” – mondta Dóri a TV2 kamerái előtt.

„Amikor adok, adok, adok, viszont az én kis energiaszintem meg egyre jobban megy, és az a saját magam rovására megy, akkor muszáj egy picit visszatöltődnöm, és szerintem emiatt érezhetted azt, hogy egy kicsit zárkózottabb voltam.”

Exatlon-Lilla újra pirosban, hihetetlenül jó teste van a bajnoknak

Grétit igencsak meglepetten érte Dóri furcsa magyarázata. „Eléggé meglepett Dórinak az a mondata, amikor azt állította, hogy nagyon sokat ad, és keveset kap vissza. Én ezt egyáltalán nem így érzem, hiszen amikor ide bekerültem, szerintem én voltam az egyedüli személy mellette, aki ott volt és azt mondta, hogy igenis legyen olyan, amilyen, és élje meg az érzéseit, ahogyan ő jónak látja.”

„Hajlamos vagyok bennragadni olyan barátságokban, amik eléggé egyoldalúak, viszont nem tudok ezekre a kapcsolatokra úgy tekinteni, hogy károsak, mert ha az a személy közel áll hozzám, és barátként tekintek rá, akkor számomra bármit megér, még azt is, hogy úgymond egy energiavámpír legyen, ami nem feltétlen jó az én lelki békémet tekintve, de ha szeretem a személyt, és barátként tekintek rá, akkor megtartom.”

Kiütéssel nyertek Szoboszlaiék Kerkezék ellen, és vezetik a bajnokságot

Szoboszlai Dominik és Kerkez Milos is kezdett a legutóbbi összecsapásukkor az angol bajnokság 5. fordulójában.

Nem született gól az Újpest-Diósgyőr meccsen az NB1-ben

Az Újpest és a Diósgyőr nem bírt egymással z NB1 7. fordulójában, még csak gól sem született a mérkőzés alatt.