Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,94 Ft
Euró
391,71 Ft
Font
457,87 Ft
Bitcoin
62,596 $

Máris gond van az új iPad Pro akkumulátorával

A felhasználók visszajelzései alapján túlságosan is gyorsan merül az akkumulátor, amelynek okát egyelőre még nem közölte az Apple.

Smart

Szabó Kata

Szerkesztő
TÉMÁK

A kaliforniai gyártó még márciusban mutatta be legújabb táblagépét, a 11 illetve 12.9 colos méretekben elérhető iPad Prót, melynek egyik legnagyobb újítása az volt, hogy immáron dedikált billentyűzetet is készített hozzájuk az Apple. Nos, a felhasználók most úgy vélik, épp ez a billentyűzet az, ami negatív hatással van az akkumulátor élettartamára.

Maga a táblagép egészen jó fogadtatásra talált a felhasználók körében, hiszen a hardver bivalyerős, és most, hogy már billentyűzet is csatlakoztatható a tablethez kis túlzással az eszköz akár egy laptop kiváltására is képes lehet. Soron kívül A hét első felében napsütés, a második felében esős és szeles lesz az idő

Persze csak akkor, ha minden megfelelően működik, nem úgy, mint jelen esetben, ugyanis sorra érkeznek a panaszok arról, hogy bekapcsolt háttérvilágítás mellett a Magic Keyboard rohamos tempóban meríti az akkumulátort, és ha ez nem lenne elég, sokan nehezményezik azt is, hogy a világítás a táblagép alvó állapotba kerülésekor sem kapcsol ki.

Noha a visszajelzések már biztosan eljutottak a gyártóhoz, az Apple egyelőre semmilyen közleményt nem adott ki az esettel kapcsolatban. Ennek köszönhetően jelen pillanatban még a hiba oka sem ismert, ám a 9to5mac tapasztalt szerzői szoftverhibára gyanakodnak, ami a kisebbik rossz, hiszen egy frissítéssel minden orvosolható lenne.

Az új iPad Pro bemutatójáról alábbi cikkünkben írtunk:

https://liner.hu/itt-az-uj-ipad-pro-erintopaddal-es-felujitott-kameraval/